dimecres, 28 d’octubre del 2009

DE LA REUNIÓ PASSADA

¿Que què parlàrem el divendres passat en la reunió? Doncs no massa novetats, però bé, us ho dic:
- recordàrem que vulga eixir en la presentació, que s'apunte. Les majors, a Pili, Espe o Vero i els xicotets, a Maduixana o a mi.
- el decorat es va esbossar alguna cosa però este divendres s'exposaran les idees i la manera de dur-les a terme i decidim el que ens agrade.
- David ens informà de totes les millores que estan portant-se a terme per a condicionar el casal.
- La reunió per al play-back infantil, no només els xiquets que hagen d'eixir al del concurs sinó també per a fer cançons fora de concurs, seria el diumenge passat, a les 12 del matí en el casal. I crec que els assajos seran també els diumenges a les 12 en el casal. De tota manera, qui estiga interessat, que parle amb Cuenca, Virgi o Esther (la dona de Cuenca, no la Serrano).
- Al divendres pròxim ens toca barra a nosaltres, aixina és que porteu amuntó dinerets a vore si fem un bon caixó. Per cert, si algú de la meua colla ho llig, que sàpia que jo aniré sobre les 9. Si algú pot anar abans, bé, i si nó, no passa res. Arribem a temps per a cobrar abans i després de la reunió.
Crec que ja està tot. Que passeu un bon dimarts i ens veiem al divendres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que mort está el blog, dona llàstima de vore

rocio ha dit...

Es veritat asi cada vegada som menys i aso porta a ser aburrit, però...

rocio ha dit...

Ah el que volia dir, Dulia jo si que ix a la presentacio, ja liu dic jo a Espe al facebook.

Demà divendres no, a l'altre sí que aniré a la reunio, i per supost als tallers de pintua o confeccio del decorat de depres, aviseu-me si es pintar per portar-me babi, jajaja

Estic intrigà per saber quines son les millores al cau, però això es el que passa per no anar a les reunions.No podrieu avansar-ne alguna...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.