dissabte, 17 d’octubre del 2009

S´ ACABAT EL PLAÇ....

I vosaltres direu de que parla..... pues cadascu parla del que li pica, i a mi hem pica " EL MEU CARRER ", carrer de LA VERONICA, que ja han cumplit el 6 mesos d´obra , ixa obra del pLANE que du a la gent de cap , pues ixa...
El carrer continua igual, ai mare... , ja no se a qui encarar.me, pero es una POCA VERGONYA,i ja no hem val dir , ai pobrets, que fort, aixo no hi ha dret, NO, AIXO JA NO HEM VAL, i vosaltres direu , aço no es lloc on posar-ho , on queixar-se, i tot aixo, pero jo vos dic i conteste...QUE JO HO POSE OM VUIC, i si ho pose al blog de la meua falla es per que es barria i per si algu no ho sap, per que no ha pasat per alli, açi estic jo per a posar-ho en directe, ja que soc una veina molt afecta des del mes de maig, i a dia ´hui el tema esta molt agre.
Quant plou , hi ha molt de fang, son els "charcos", que ningu es digna en tapar, ni posar grava ni res de res, despres son les olors durant els 6 mesos que , clar com estan els claveguerans al aire...., xica i a ningu li molesta..., despres el tema dels cotxes, alli la penya continua pasant a duras penas, i el millor esta per arribar, la part d´enfront, si alli on hi havia unes barraquetes, on tot el mon havia criticat durant la meua curta edat, pues tambe ha desaparegut, i ens han deixat tot un FEMER, amb brosa, arbres, papers, fem..., tot un ABOCADOR. Ara , aixo si, menos mal que hi ha un cartell, del SR.ALCALDE ,PROHIBINT QUE ES TIREN ESCOMBROS,pero de res servix.

La meua pregunta es: SR. ALCALDE I REGIDORS, PENSEN FER ALGO AL RESPECTE???
NOSALTRES TAMBE SOM POBLE?
PAGUEM COM TOTS , I NO TENIM LES MATEIXES CONDICIONS, I PER A QUI NO HO SAPIGA , JA HEM FET VARIES REUNIONS AMB VOSTES, HEM ARREPLEGAT FIRMES... I PAREIX QUE A VOSTES RES EES IMPORTA, I DE SEGUR QUE SI ALGU DE L´AJUNTAMENT VIXQUERA A A QUEST CARRER... OTRO GALLO CANTARIA, VERITAT???
PROXIMAMENT
VOS DEIXES UNES FOTOS DEL PERCAL QUE TE LA FALLA XUQUER A LA SEUA BARRIA, I HO POSE JO

5 comentaris:

Mayte ha dit...

JA POSARE FOTOS I VIDEOS DEL TEMA, METRES ANEM TIRANT

dúlia ha dit...

Doncs si, com dius, ja ho heu explicat a bones i veieu que no us estan fent cas ni agilitzant la cosa, podeu fer una pitada un divendres en la plaça de l'ajuntament, podeu anar a algun diari... no sé, provar altres camins, a vore si arriben a la meta.

sareta ha dit...

i presentar-se tot el carrer en el ple que es fa el primer dijous de mes, i demanar les explicacions? però això que diu dulia es de veres tele ribera, el programa en connexió, a vore si algu es tira una maneta no hi ha dret del femer que teniu davant les vostres cases.

Anònim ha dit...

enconnexio@rtvv.es

Si voleu contar-nos la vostra història, podeu fer-ho a través del telèfon 902 309 900.

enconnexio@rtvv.es

laura ha dit...

Que rao tens Mayte, jo no vix en eixe carrere pero cada vegada que pase per ahi pense, per favor aço encara no s'ha acaba!!! que vergonya damunt el meu germa treballa per a eixa empresa i acaba este mes, aixo vol dir que hi ha menos gent per acabar la feina...un desastre!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.