dijous, 22 d’octubre del 2009

SOBRE LA PRESENTACIÓ

Xuquerets, falta un mes per a la nostra presentació i ahir anàrem a la primera reunió per a parlar del tema. Bàsicament està tot parlat i com a novetats només recalcar-vos que totes aquelles falleres QUE VULGUEN eixir li ho han de dir a Pili (de la Torre), ella farà un llistat i només cridarem a les que estiguen apuntades perquè entendrem que qui no s'ha apuntat és perquè no pensa eixir. Això no vol dir, per suposat, que el mateix dia hi haurà canvis que refer però aquelles que porten pensament d'eixir, ja ho poden dir. Respecte als xiquets i a les xiquetes, el mateix. En aquest cas, li ho heu de dir a Ana Maduixana o a mi (sóc Dúlia). Apuntarem al xiquet, a la xiqueta i l'edat que tenen i aixina després ens resulta més fàcil d'arreglar-los a tots.
Un altre tema que vull dir-vos és respecte a qui tinga pensament de fer algun detallet. Que pose un paper ben gran apegat en el regal on diga de qui és i per a qui és. Sembla una tonteria però després és un cacau perquè s'ajunten tots els regals, alguns no posen nom i estem mig hora buscant-los o els donem equivocats.
I, finalment, només ens queda parlar del decorat perquè de les poques ments allí presents, cap era creativa aixina és que decidírem esperar-nos a demà, a vore si en la reunió, a Romeu o a Cuenca o a qualsevol altre que estiga inspirat, se li ocorre alguna idea xula i podem començar a treballar. Ja sé que hi ha temps (Romeu estarà pensant, "encara queda") però enguany hi ha moltes mans parades que estan anant totes les vesprades al casal a adecentar-lo i ens hem d'aprofitar per a fer-ho sense agobiar-nos.
De moment ja està tot. Si no parlem abans ens veiem demà, en la reunió de la falla. Si no vols que decidisquen coses per tu, vine i parla (no ho dic per res en concret, ¿eh?, només per vore si aixina es pica la gent i ve a sopar).

3 comentaris:

Mayte ha dit...

jajajajaja, Dulieta mira que vals , jo no anire a la reunio ,curre per la nit pero espere en ansia el resultat d´ella amb un escrit per al dimarts
i tu diras per que al diamrts, pues per que al dilluns ix UN SAPS QUI SOC???, jajajajaj, ixos son dels que a tu t´agraden veritat...
Pues a por ello

fanny ha dit...

eeiiiiii maite pues ja pujaras a vorem que jo tambe estic currant dema per la nit.la dulia que mos pase el parte i mosatros ja opinarem per asi.

dúlia ha dit...

¡Això està fet! ¡Doncs no m'agrada a mi xarrar ni res! Al dimarts, si no passa res, ací tindreu el resum de la reunió. I a vore eixe "saps qui sóc" si és un poquet més difícil que l'últim. Per cert, ja ha passat un mes, açò va que trina.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.