dilluns, 19 d’octubre del 2009

LES NOSTRES REPRESENTANTS


DEL FUTBET FEMENI, EN ACCIO, INTENTANT REPRESENTAR NOSTRA FALLA AMB COM DIU LA ROJA "ESPIRITU FALLER"









VAN DONAR EL QUE VAN PODER, AIXO SI AMB MOLT POCA AFICIO DE NOSTRA COMISSIO, AVORE SI L´ANY QUE BE ENS ORGANITZEM MILLOR I FEM ALGUNA COSETA XUQUERETS....






GRACIES A TOTES ELLES PER LA SUOR ,PER EL MOMENT I LA DEDICACIO, I SOBRETOT PER EL BON RATET.
L´ ANY QUE BE ANIREM MES PREPARADES, AMB EL NOSTRE ENTRENADOR MARTI




3 comentaris:

Esther ha dit...

L´any que ve, més i millor, perquè jo crec que ja li hem agafat un poc el truquillo, o no???????? Va estar molt bé, la veritat.

dúlia ha dit...

Estic d'acord amb Esther, amb 4 entrenaments, anem que volem pel camp. Des d'ací també vull felicitar a les representants del Materal per la seua moral i el seu ànim. No arribaven ni a 5 persones i aixina i tot eixiren a defendre els colors de la seua samarreta. Una felicitació per a elles. Anava a posar-ho en el seu blog, però ningú, ni tan sols elles, han parlat del resultat del futbet femení.

MADUIXANA ha dit...

BUENO XIQUETES EU FEREU DE CATEGORIA, L´ILUSIO PER JUGAR A MES DE LO DIVERTIT VA SER L´ANIMA PRINCIPAL DE LES NOSTRES REPRESENTANTS, MOL VE I LA MEUA ENHORABONA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.