dilluns, 5 d’octubre del 2009

ENHORABONA CUENCA

Com tots sabeu, i si no ho sabeu vos ho dic jo, el divendres hi hagué reunió extraordinaria. El motiu fou el de votar per al bunyol d´or en algo més, però perdoneu perquè exactament no sé si són fulles de llorer, diamants o que......... ho sent (jejeje). Amb aquesta insignia es preten premiar al faller elegit per la tasca que realitza a la falla.

Els candidats eren 3:
---- Josep Cuenca
---- Josep de la Torre (Amable)
---- Emilio Beltran (EL Castanyero)

L´ elecció estava difícil, ja que tots eren mereixedors d´aquesta recompensa, però la majoria dels vots es decantaren cap al nostre benvolgut Cuenca. Ell és un faller dels que sempre està apunt per al que faça falta, i dic per al que faça falta perquè està ahí tant per a gaudir de la festa com per a tirar una maneta en el que necessitem. Gràcies a ell la festa de Sant Joan es pot cel·lebrar any, rere any. Gràcies a ell ens podem presentar al rally amb un cotxe i una idea que plasmar amb les nostres difresses, i tot amb molt poc de material i uns recursos quasi limitats, però sempre intenta fer alguna coseta. I gràcies a ell tots els anys rebem algun premi de la falleta infantil, falla de la que ell és autor i artista.

En definitiva premi molt merescut, almenys al meu paréixer.
Des del blog et volem donar la més sincera enhorabona i dir-te que no canvies mai, perquè eres una persona extraordinària.

ENHORABONA CUENCA!!!!!!!!!!!!!!!!

10 comentaris:

dúlia ha dit...

L'enhorabona per a un faller actiu que només fa que pensar coses per tal que la falla vaja a millor. Jo no aní però si haguera anat el meu vot haguera anat per a ell sense dubtar-ho. Només em sap un poquet mal que no hi haja cap dona en eixe llistat (i no ho dic per mi, malpensats) perquè al meu parer hi ha algunes dones que també es mereixen estar almenys "nominades". Però bé, temps al temps, per a tot arriba l'hora. Bueno Cuenca, este xupito se suma al del cumple del teu fill (i al de la teua filla, que encara no me l'has pagat).

rocio ha dit...

Enhorabona Cuenca teu mereixes¡¡¡

rocio ha dit...

Mayte no he pogut posar les fotos d'agermanaets a l'album 4, me diu error, i si heu puje per el basic no me fa res, es queda penjat.
A vosatros tambe?
Les he ficat al facebook per a que t'agarres les que vullgues. El mateix fare amb les de la proclamacio.

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA CUENCA, ENGUANY TENIM TOTS GANES DE VORE EN QUE ENS TORNES A SORPRENDE, PUES NO NO MES TENS EL SAN JOAN I EL MONUMENT INFANTIL, SINO QUE ENGUANY DUS AFEGIT UN ALTRE CARREC PREPARAR EL MONTAJE DELS PLAYBACKS INFANTILS, AY MARE, I MES COSETES QUE SABEM, BUENO AGAFA MOLTA INSPIRACIO I AL ATAQUE,,,,, CONTINUA AIXINA

gatet ha dit...

La meua enhorabona a eixe faller que esta sempre apunt.
A proposit Dulin,a vore quant quedem els del sainet per anar aclarint coses pues se que hi han artistes que volen debutar......

dúlia ha dit...

Quan passe el pont, agarre el telèfon i ho arregle de seguida. Qui puga vindre, bé i qui no, també.
I a vore si ens escrius un article sobre la proclamació, que sembla que no s'haja fet.

Mayte ha dit...

eiiiiiiiiii, els vots van ser de 37, nadamas ni nada menos, que et pareix
ENHORABONA XICON, ja era hora, avore si aquest any anem a per el primer de la decoracio de la paella,no....

Mayte ha dit...

per cert ESTHER, que falta la foto, ai mare,,,,,jajajajaj, sempre donant feina, encara gracies que ho has posat

rojuel ha dit...

Enhorabona, Cuenca, sincerament crec que t'ho mereixes, eres gran, com a persona i com a faller.

Esther ha dit...

May saps que on ho vaig escriure no puc pujar fotos, i després ja se m´ha passat......... a l´altra més i millor!!!!!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.