divendres, 2 d’octubre del 2009

I HUI QUE ÉS?

Bon dia xuquerets!! Sí, com ja sabeu avui és divendres, i com també sabeu, els divendres hi ha reunió. No serà la primera després de les vacances, però pareix que la gent no ho sàpiga... Després del merescut descans estival, que s’ha prolongat més de 2 mesos, queden moltes coses que tractar i molts temes per tancar abans de que puguem disfrutar dels dies grans de les festes josefines, entre elles la votació de la persona de la nostra comissió que enguany serà agraciada amb el bunyol d’or.


Les dos setmanes anteriors l’afluència no ha sigut precissament massiva, supose que serà pel fet de coincidir amb les festes patronals, a vore si avui s’anima un poc més l’asunt... La veritat és que jo ja tinc ganes de vore la gent, de la cervesseta, del xupitet, de la partideta de cartes... En fi, no m’enrotlle més, espere vore-vos per alli.

6 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

FINS A LA NIT, QUE HUI ES MOL IMPORTANT NO FALTAR.... ANIMO

rocio ha dit...

Per a ser hui divendres el blog esta molt soso, bueno ahir ja estava.
Va digueu algo, que l'unic cambit que vec es el marcador de visites¡¡¡

MADUIXANA ha dit...

QUE VOLS QUE EL DIGAM ROCIO, CUANT QUEDEM PER A FERMOS UN CAFET I VORE EL SAINET

rocio ha dit...

jajaja encara no li le donat a Dulia, pero si de cas ja podiem anat diguent algun divendres que puguam tots/es o la majoria

Mayte ha dit...

jeeeeeeeeee, Rocio encara estic esperant les fotos d´agermanats,k pasa....

Mayte ha dit...

bueno i ara tambe les del futbet , les de laproclamacio, que fasssss

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.