dimecres, 14 d’octubre del 2009

AL DIVENDRES, REUNIÓ

Ja, ja sé que no és cap novetat que al divendres hi ha reunió de falla, però com el blog porta ja uns dies sense moviment, doncs, mira, mentrestant esperem l'article corresponent i les fotos de la proclamació (tranqui Mayte, que açò va per a Rober, no va per a tu) us recorde que al divendres podeu anar a pagar, aclarir loteries, a la reunió, a xarrar, a sopar un entrepà boníssim, al xupito de després, al cigarret de després (eixe cigarret no, malpensats), a la postreunió (jo l'any passat vaig descobrir que les post-reunions eren sovint més interessants que les pròpies reunions), i, si us sembla, anem parlant ja de la presentació que quan ens donem compter ja la tindrem ahí. Si hi ha algun voluntari per a tirar una maneta que li ho faça saber al presi, jo m'apunte i Dolores i Pilar, també.
Res més. Hui comencem les reunions teatrals (això si s'enrecorda algú de vindre, que no sé jo com estarà l'assumpte, ja us ho dic demà), aixina és que per a mi, ja estem en falles.
Que passeu un bon dia.

9 comentaris:

rocio ha dit...

Dulia lo nostre ja es molta casualitat, res en tota la setmana i anem a posar l'article a la mateixa hora, que fort¡¡¡

per cert t'enviat un correu

dúlia ha dit...

No és per res, però ja l'he rebut i ja te l'he contestat. Ja parlem.

Mayte ha dit...

ROCIO I RIGO JA TENIU LES FOTOS DE LA PROCLAMACIO EN EL ALBUM 4, ESTEM A L´ESPERA DE LES DE ESTHER I ENCARNIIIIIII
ENCARNITA QUANT ENS DONARAS EL CD PER A DESPRES DE NADAL....,VAYA TELA

rocio ha dit...

Ok Mayte, gracies¡¡ i a tu Rigo hi han un fum.

No se sap res de la Encarni, per on para? i de la Prima i la Fany tampoc? i les Serranitas estan deconectades?

Espe escribe aqui en el blog, que no sea todo facebook¡¡¡

Bo pues com diu Dulia esta nit comboi al cau, si algu esta per asi que salude, jajaja

MADUIXANA ha dit...

EU SENC PERQUE ESTA SETMANA EH ESTAT MOL LIA DE FAENA I DAMUN EN CASA SENSE ORDENADOR, AIXINA QUE M´ENTERAT UNA MIQUETA TART PERO HA HUI EM PARLAT, SI LES PERSONES QUE JA ESTU FITXAES PER EIXIR EN EL SAINET I LES QUE IXQUEREM EL ANY PASAT JA TENIM ALGUNA COSETA, PER FAVOR FIQUEUSE EN CONTACTE EN LA NOSTRA "DIRE" DULIA (com no....jajjaja) AIXINA LI PODREM ESTALVIAR ALGUNA CRIDAETA. GRASIES

MADUIXANA ha dit...

AAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! LA PRIMERA DAMA, MARE DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL, CREC JO QUE FINS NO PASE LA PRESENTACIO NO SE SI ASOMARA EL CAP PER ASI, PERQUE HUI L´HA VITS MOL AFAENA,,,,,A QUE SI ENCARNI?

inma ha dit...

primaaaaaa que pasa????? estaic molt afaena en tot el que tinc damunt que no puc casi ni entrar jiji

fanny ha dit...

hello ja estic de per asi sk no tenia interneixon i no podia xarar,k conteu?ja esteu preparaes pa la seguent festeta?la primera dama sa kedat sense interneixon per un temps,pero no patiu k jo li pasare el parte,jejeje.

encarni ha dit...

la primera dama ja esta per açi,no se cuan podre tornar a parlar.Rocio les fotos al divendres te les portare al casal sense falta.com diu ana,estic molt afaena.estes falleres en duen de cap.però no hi ha mare ni tia que mes agust heu faxa.ah! fani ma costat un poc de prou,desifrar el teu mensatge,tens alguna clau secreta.ji,ji,ji,o les clases de morse no se te donaben bé.ji,ji,ji.....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.