dijous, 13 de març del 2008

UN ANY JA!! UN ANY!!

Pareix l'altre dia quan tot açò no era més que una idea difusa, quan estavem al cau sopant, a punt per anar a penjar banderetes i comentavem que l’Ara-vinc tenia un blog on un grup de fallers escrivia sobre la falla, sobre la seva colla i en general sobre tot allò relacionat amb les festes josefines. Ens va semblar una bona idea i poc a poc ens vam anar introduïnt en aquell mon; llegiem els seus articles, feiem algun que altre comentari... fins que en un moment donat Gemmeta es va animar i va crear el blog de la Xúquer, un lloc per comunicar-nos, comentar temes fallers, felicitar-nos... De tot açò fa ja un any, sí, portem exactament 365 dies en línia.

I és evident que volem continuar ací, al teu costat, no un, sino molts anys més, volem que comentes, que et divertisques, que participes. Per això continuem treballant, intentant traure-li hores al dia per a poder escriure alguna coseta, per felicitar els membres de la nostra comissió, per a mantindre't informat sobre l'actualitat fallera de la nostra localitat en general i de la nostra comissió en particular, penjant fotos, modificant coses...

M’agradaria donar les gràcies a tos aquells que ens segueixen dia a dia, colaborant de forma desinteresada amb articles i comentaris, ja que sense ells el blog no seria possible ni tindria cap sentit, i els anime a seguir en la mateixa dinàmica, nosaltres ho anem a fer, i esperem poder-vos dedicar unes linies similars dins de 365 dies més, en el segon aniversari.


Rojuel

Per cert, queden dos dies...

14 comentaris:

Carla ha dit...

Felicitats per al blog de la falla Xúquer! Com passa el temps! Ja fa 1 any! Enhorabona per aquesta gran feina!

Gemmeta ha dit...

Carla, quant de temps!!! jo la veritat tambe feia molt de temps que no escrivia i ara estic fent escapadetes per poder escriure, ja sabeu com tinc el tema, jeje

Ja fa un any de tot aço que apresa pasa el temps

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTS, I QUE AL ANY QUE VE COMTEM EN MOLTA MES GENT FENT ARTICLES, PENCHANT FOTOS I SOBRE TOT FENT COMENTARIS, PUES ASO MOS A UNIT ENCARA QUE NO ES PUGAN VORE.....GRASIES A LES PERSONES QUE ESTEU AL PEU DEL CANO ACTUALISANT TOT EL QUE VOS ENVIEM..

Eva ha dit...

Moltes felicitats a Gemmeta per ser la creadora del nostre blog, i com no, a tota la gent que ho ha fet i ho segueix fent possible!!!

Ai mare!!! ens estem fent majors a la carrera!!! je,je,je

Feliç cumpleanys blog!!! Este tambe es peixet vegueu!!!!

San-vala ha dit...

Enhorabona a Gemmeta per crear el blog, a Mayte, Rojuel, Rocio i molts altres que han escrit per mantindre-lo...

Ja veus com pasa el tempsel blog ja té un anyet...

Com dic sempre el RULO NO PARA!!!, a seguir aixina xuqueretes que esteu fent-ho de luxe.

San Karrega ha dit...

EEEIIIIII XUQUERETS!!!!

Moltissimes felicitats, un any, ja?!! i pareix ahir, ah?!!...

esteu fent una llavor increïble (açó ja ho em comentat, a que si Rojuel i roci?!!).

Esteu aconseguint el que es preten amb el blog mantidnre la falla els 365 dies (366 si es bisiesto, clar)...

Moltes felicitats i com diu el meu company que el RULO NO PARE!...

morales ha dit...

Felicitats a tots el xuquerets, ara si qe podem dir que estem 1 any conectats!

rocio ha dit...

Olè un any al cyber mon faller¡¡

com ja heu dit pareix que no però el blog fa molt. Ens permet opinar, compartir articles, fotos, felicitacions... i estar al dia del que passa a la nostra comissio i a les altres.

M'alegra formar part d'aquest proyecte i mes si cal que cada vegada siguam mes els que estem conectats.

Mayte no m'oblidat de l'article del diari sobre la cavalcada, però no puc posar-lo, si no ja per a despres de festes¡¡¡

Com diu la Rojuel a per 365 dies mes i QUE EL RULO NO PARE¡¡¡¡

rocio ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carlos Miragall ha dit...

Moltes felicitats a tots els components de la falla Xúquer i especialment a aquells que fan possible aquest blog. Jo sé per experiència el que costa realitzar els propis somnis i açò costa de portar endavant. És per això que la vostra tasca és digna d'admiració. Moltes felicitats!!!

morales ha dit...

Des de açi m'agradaria també felicitar als componemt de les altres comissions, sobretot als de la Bernat, ja sabeu que allí tinc un vincul, jejejej.

Mayte ha dit...

ejejejejejje, falte joooooo, bueno ,bueno, bueno,mare meua, si pareix l´altre dia ,jo encara anaba preguntant sobre com tenia que escriure els comentaris, com podia fer ´ço o fer allo, el correu de GemmetA i Rocio els el bloquejava i ara ja tenim fins i tot tortaeta de aniversari, gracies a tots vosaltres i a per uny any mes

Anònim ha dit...

Moltes felicitats  a totes les xuquerenques i xuquerets que han fet possible que aço funcione,i la veritat es que se curreu un "mogollo"

Lidia ha dit...

Felicitat pel blog, i pel treball fet per portar-lo endavant. Jo se que es una feina dura, de pensar que posar per a que la gent entre a vore, nosaltres no portem massa temps en linea, i esperem que aixó dure molt de temps, es una manera de comunicar-nos entre falles d'altres pobles. Qui diria que jo estaria comunicant-me en falles de Sueca, quan sols conec a Spielberg d'eixe poble? Tot es gràcies a la xarxa fallera.

Enhorabona de nou pel vostre treball i continueu així durant molt de temps més.

Jo no ho puc jurar el que vaig a dir ara, però supose que no entraré molt més en les vostres webs falleres (ni a la meua), ja que entre actes, sopars, dinars, i una infinitat de coses més..., però he dit que no ho puc jurar, de normal no entrava a casa des del matí que anava a la despertada fins a les tantes de la matinada, però este any tenim web, així que de segur que hi ha algún ratet que m'escape a casa i entre per vore si hi han novetats, cosa que dude, però també vos visitaré...

Demà ja comença tota la festa, i jo l'he agarrada en antelació, per la nit ja comencem inagurant el casal i amb discomòbil, però jo pel matí amb les meues companyes de la cort d'honor i la fallera major d'Oliva ens traslladem cap a les valencies a vore la mascletada, ja que a partir del diumenge nosaltres ja tenim la mascletada a Oliva.

Així que per a mi demà, de bon matí ja estic en falles!!!

Disfruteu molt d'aquestos dies i que ho passeu d'allò més bé, i si no vos visite ara, després de festes conteu en mi i hem comenteu com anat tot.

Bones falles a tots.

Visquen les falles!!! i Visca la Germanor!!!


www.fallacasadalonso.com

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.