dimarts, 11 de març del 2008

I LES BANDERES?

Xuqueretes i xuquerets, ha arribat, millor dit, casi ha passat, l'hora de penjar banderes. A data d'avui ja haurien d'estar totes al carrer, però per diverses qüestions no és així. Se que Blai i Marti van estar la setmana passada sopant al cau per anar després a penjar-ne, però es van quedar sols davant el perill. Els tirem una maneta esta setmana?



Rojuel

14 comentaris:

rocio ha dit...

bon dia ¡¡¡
jo crec que hui ja no podem fugir, tenim que anar i penjarles sense escuses. Quedem a un hora al cau, sopats o qui tingua que sopar que vaja pronte i posar-nos a penjar-les. Pasem la veu per anar la maxima gent possible.

Digueu un hora¡¡

rocio ha dit...

que guapo el xiquet de la foto¡¡¡

Anònim ha dit...

bueno esta nit tenim ensag en el casal els del sainet, no se si estara montat el esenari, o si el tenim que montar hui, pero em quedat pronte, cuant acaba ma punte per a tirar una maneta.

Esther ha dit...

Pues jo ho sec molt però esta nit curre. Demà segurament sí podré anar. Ja parlem

Anònim ha dit...

dema tots dimecres tots al cau
montarem la falla soparem y despres penxarem banderes que vos pareix????

Anònim ha dit...

esta vesprada em ficat alguns carrers, ja ne queden menos pero jo crec que deuriem de anar esta nit, la gent del barri esta un poquet enfada perque quant estaben penjanles esta vesprada sentiem comentaris.

Anònim ha dit...

Jo com diu Esterh estic currant esta nit i jo dema ja puc, el que diu Cristobal es veritat i jo pense que en rao estan enfadades, avore qui es el xulo que va a fer cartonets despres de no penjar ni una bandera al veinat?

Bueno lo dicho aço es fa en un rato mentres hi haja ma d´obra i col.laboracio, aixi que quant mes sigam mes promte acabarem

Anònim ha dit...

Xiquets teniu tota la rao despres a vore qui es el xulo que va a fer cartons!
Juanjo, julian i compañia hui ja han fet colla per a anar a ajudar a penjar banderes avore si hui acaben que si no...no se el que pasara jejeje

Anònim ha dit...

Mayte tinc fotos del dia de les albaes i del dia que anarem al ajuntament de valencia a vore la mascleta desde les terrazes, si vols te les pase en un cd perque tu saps que soc un poc tronquet per a enviarte-les per email o si vols dema per la nit el toque i me dius com heu faig per a pasar-les per email.

Anònim ha dit...

va xiquets animeuse que ja estan ai falles i no es veu gents de amvient.

Angeles ll. ha dit...

pos si a vore quan comencem a anar al cau a sopar i tot aixo¡¡¡¡

Eva ha dit...

Bueno pos lo dit, hiu ens veguem al cau i acabem de penjar banderes.I abans anem a tirar una maneta a la montà de la falla.
Lo que diu fanny es de veritat,aquesta semana molts amics i amigues meues d´altres falles ja estan tota la semana de comboy,ja tenen dinar, sopars e inclus alguna activitat per la nit.I tambe estan currant,vull dir que no es que estan ja de vacances per aixó ho poden fer.Va xiquets i xiquetes que ja estem en falles!!

Anònim ha dit...

ES LA PRIMERA VEGA QUE VAIG ANAR A PENCHAR BANDERES I NO ESTAGUE RES MAL, PUES EL ORATGE MOS VA ACOMPANYAR I ESPE JUNT ALS DEMES EU PASAREM PROU BE. MOS QUEDAREM SENSE GRAPES I MON TORNAREM CAP A CASA. UI MES ANIMO

Anònim ha dit...

keden 4 carres pa penjar banderes wi si nian grapes wacavem.wi tots el bocadillot i a sopar en la falla..asta la nitt deww!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.