divendres, 14 de març del 2008

SENYOR PIROTÈCNIC, POT COMENÇAR LA MASCLETÀ!!



Pensava que no m'arrivaria l'hora, pero sí, avui es l'ultim dia de curro, a les 8 tancaré “la paraeta” i em dirigiré rauda i veloç al cau de la Ronda, on tindrà lloc l’entrega de premis. Allí, amb aquest acte, encendrem la traca final de l’exercici faller 2007-2008… s’apropen dies intensos i esgotadors, plens de rialles i bromes, anécdotes… feliços a la fi i molt esperats per nosaltres.





Xuqueretes i xuquerets, ara sí, ha arribat l’hora de disfrutar, de riure, de la festa, dels trons, del fum i finalment de les flames... Disfruteu cada segon, cada minut, cada hora, cada dia i cada nit de les falles 2008, jo ho faré. Ens vegem després.


BONES FESTES A TOTS!!



Rojuel

Be , que tinc que contar que ja no sapiau , pues estic açi de nou pero en aquesta ocasio es per a una despedida , una despedida que no es per sempre si no per a aquestes festes tant aglomerades que tenim.Bueno necesite (per la meua part), ara descansar i aprofitar al maxim les festes que ara tenim i com no recaptar tota informacio necessaria per a continuar informant-vos la resta d´any i sentint-ho molt , la meua despedida sera fins el 1 d´abril.
He pasat uns messos inseparables al meu blog, un blog que ens ha donat vida i sentiment de cara a les falles del 2008, la veritat que vist des d´ un altre punt de vista es divertit , pero al mateix temps es molta feina , una feina que de veritat hem fet de tot cor , pero una feina que junt a les meues amiges Rocio i La Roja , ens hem distribuit i hem fet el que hem pogut de la manera millor que sabem i en definitiva " EL QUE FA EL QUE SAP NO ESTA OBLIGAT A MES," jejejeejej.
Des d´açi vuic donar les gracies a Gemmeta i Raul per ser ells els creadors del nostre blog, despres com no a Gemmeta on ella hem va fer participe d´ell , i sobretot a qui ja he dit abans les meues amigues ROCIO I ROJA, no cambie mai, i a tots vosaltres xuquerets i no xuquerets , visitants del nostre blog , comentariste ,articulistes , ect....., nomes demanar-vos una coseta mes:
Tot allo que fem estes falles , fotos ,videos, aniversaris, torraetes , play-backs , passacarrers , esmorçar , dinarots, balls al cau, sainets ,disfresses i sobretot anecdotes que vuigau que durant el nou exercici pugam posar o vuigau que posem nomes ens ho teniu que dir o enviar-nos un article al correu de la falla
i nosaltres com ja he dit .... TORNEM EL 1 D´ABRIL
fins a la data que paseu BONES FESTES FALLERES I PASQÜERES
Mayte

7 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Si, Si!!!
JA ESTEM EN FALLES, acabe de vindre ara mateix del cau, i no tinc gens de ganes de fer res, i encara queda un poc de faeneta fins les 19:30, i colli que ganetes tinc....

BONES FESTES!!!

Anònim ha dit...

BUENO SEMBLEU ELS ANGELES DE CHARLY, GRASIES GUAPES I QUE GAUDIM DE AQUESTES FESTES AL IGUAL QUE YO.... A PASARO BE....

morales ha dit...

Pues si, hui toca encendre la traca, la mascletà i el que fasa falta... Anim amics, aço està en marxa i ara si, ens queden 5 dies de disfrutar al maxim.

rocio ha dit...

Siiiii¡¡¡ queden hores per estar al mogollò faller
Esta vesprada teniem que haver fet vaga, jo no puc treballar pensant en tot el que ens ve, no rendix

Esta molt xulo l'article Rojuel.

rocio ha dit...

els 3 a la vegada estavem comentant, jajajaja

rojuel ha dit...

Bueno bueno, no soc la única "pringailla" que curra esta vesprà, (mal de muchos consuelo de tontos, ja ho se).

Be, xiquets, lo dit, ànim, que ja no mos queda res!! Jo també estic més al cau que ací, Rocio.

Gemma, enrecorda't de mi, que encara no m'has autoritzat per a escriure al blog....

Lidia ha dit...

Com va la cosa? ja esteu recuperats de la setmana fallera?? o encara no.

Les webs falleres estan un poc mortes, serà perquè la gent encara esta de pasqua i setmana santa? o perquè estan saturats de tanta falla?? jo crec que la primera opció va a ser la correcta.

Aquest any les falles han estat de categoria, han segut impressionants, i ho he passat d'allò més bé, esta clar que parla per mi, i pense que tots els anys dic el mateix, però aquest he disfrutat molt de la festa intentant estar en tots els llocs, anant a tots els actes de la junta local com a cort, acudint a tot el que feia la meua falla com la primera, cercaviles, despertades, dormint poc, en els balls per la nit,... i sempre al peu del canyó siguent sempre la primera per a tot... per a viure la festa cada moment de tots els dies... però aixó si, el dia 20, en llevar-me les piles "Duracel" estaba morta, no podia més, i damunt era Pasqua, hui estic feta pols i demà a treballar, je je je.

En breu posarem a la nostra web fotos per si voleu vore-les i contemplar lo bé que ens ho hem passat.

Com a curiositat, en la nostra web hi ha escrit uns anys on tornarà a coincidir setmana santa en falles.

Espere que ho hageu passat molt bé totes aquestes festes i espere que pronte es posen totes les webs falleres de nou en moviment.


www.fallacasadalonso.com

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.