dimecres, 26 de març del 2008

COMENCEM?

Ja estem altra vegada ací per obrir el blog desprès de tantes festes.

Hi ha gent que encara continua de vacances, altres que començaren ahir i altres que quasi no han tingut festes, però poc a poc tots anem tornant a la rutina, i el blog forma part del nostre dia a dia.

Sé que tenim molts actes que comentar, articles per opinar, fotos i vídeos per mostrar, aniversaris... però l’article de hui es diferent.


Hui anem a donar l’enhorabona al Pelaio, Laura, Oscar i Anna, als seus familiars i amics, a la xaranga i sobretot a tota la comissió de la falla Xuquer per haver fet de les falles 2008 una bona festa.

En especial anem a dedicar el primer article a nostra fallera major Laura, ja que en les ultimes hores els nervis la traicionaren, però ella va traure forces don va poder i va acabar l’ofrena i la cremà del monument, millor o pitjor però l’acabà com una campiona.

Lo dit gracies a tots per estes falles 2008¡¡¡¡¡

12 comentaris:

Anònim ha dit...

olaaa!!!! va animeuse ala rutina ke tornen les falles 2009!!felicitar a les falleres majors i als presidens ke a sigut un any ke no mos podem keixar anat tot perfecte i segur ke eu disfrutat igual ke yo o mes.bueno desde asi donarli animos a la nostra fallera major ke mos va donar un sustet.laura com diu rocio eres una campeona.adewww!!

Anònim ha dit...

Felicitar a tots els fallers i falleres de la Xuquer, per pasar unes bones falles i en especial a les falleres majors i als presidentes que sense ells no haguera sigut el mateix. Enhorabona a tots, i en especial a Laura que espere que estiga milloreta. Esperem que les próximes Falles siguen igual o millors que aquest any.

morales ha dit...

La veritat es que per a mi an sigut les millors falles de la meua vida, meu e passat en gran, e disfrutat com un crio e inclus e anat a mes despertades que en la vida. Des d'asi vullc donar anims a Laura, tots sabem lo mal que ho va passar aquella vesprada/nit. No se com estareu vosatros, però aixó d'anar-se'n de viatge el dia seguent a les falles, es de BOJOS, encara estic mort.

Anònim ha dit...

Gracies a tots i a tu Rocio per decicarme aquest article.
La veritat es que ho vaig pasar mal, pero ara se lo que significa esta falla, lo ve que es portareu tots i com me donareu amins, sense vosaltres no havera pogut acabar, sols vuic donar les gracies a tota LA FALLA XUQUER!!! i tambe al meu home i els meus pares i germans que encara no s'han recuperat del susto.

Eva ha dit...

Enhorabona als nostres fallers, falleres, presidents i falleres majors, especialment a Laura. Jo degut a un compromis familiar no vaig poder estar a l´ofrena i la cremà, però se que Laura s´ho va passar molt mal, aixi que desde asi felicitar-te per aguantar, com diu Rocio, com una campeona i representar tant be a la nostra
a falla.,
Molts besos

Angeles ll. ha dit...

pos si Laura, afortunadament sols es qdà en aixó, en un susto, i tu com una campeona acabares l'ofrena i inclus anares a la cremà espere q estigues millor, q jo se lo q es l'ansietat i encara q no l'he patit, se q se passa molt mal...ÀNIMS¡¡¡¡

Anònim ha dit...

YO TAMBE MEU HE PASAT DE LO MES BE ESTES FALLES, I DONAR LA ENHORABONA ALS MAXIM REPRESENTANS DE LA NOSTRA COMISSIO QUE HAN DUT A LA FALLA XUQUER EN MOLT BONA PRESENSIA PER TOT EL POBLE, TANT EL DIA DE LA VISITA DE CORTESIA QUE PAREIXIA QUE ESTABEN FENT UN MARATO COM LA SERIETAT DE LES OFRENES. I COM NO A LAURA QUE AGUANTA EL TIPO FINS A LA CREMA, AHI DEMOSTRA A TOTS QUE A MES DE SER UNA CAMPEONA VA TRAURE LA FALLEROTA QUE DU DINS.... VA XIQUETS YA ESTEM ASI....

rocio ha dit...

Serietat o balls en l'ofrena?
Maduixana d'aquest tema podiem fer un gran article i segur que tindriem diferents opinions, encara que podia dur lio, jajajaja

morales ha dit...

Si este any em estat mes quetets el dia de l'ofrena es per l'estat de Laura, estaguerem pendents d'ella en tot moment i per aixo els balls foren menys destacats que altres anys.

Anònim ha dit...

HE DIT LO DE SERIETAT DE FRONT A LA RESTA DEL POBLE, QUE NO COMPRENEN MASSA LO QUE LA NOSTRA FALLA OFRENA SEMPRE A LA PATRONA DE SUECA, JE JE JE, PERO COM DIU EL MEU AMIC MORALES EU ESTAT ENGUANY MOLT SERIOS NO MES TINDRELI COMPTER A LA NOSTRA FALLERA MAJOR, I ASO A DONAT CONFUSIO EN LA POBLASIO DE SUECA QUE HAN DIT QUE YA ERA HORA QUE LA XUQUER ES COMPORTARA, PERO NO TENEN QUE PODER EN MOSATROS, AL ANY QUE VE MES BALLS ACOMPANYATS COM NO? PER LAURA....

Anònim ha dit...

l'ofrena és un acte en el que crec que es deu d'anar serio per a que les falleres lluixquen les millors gales que tinguen, x a fer el cabra ja tenim la cavalcada, visita de cortesia i la major part dels passacarrers, ara cada u que vaja com crega convenient.

Angeles ll. ha dit...

pos si cada ú te una opinió , jo crec q anant ballant es igual d'apropiat q anar serios xq expreses igual d'emoció d'una manera q d'altra es més , crec q inclus més bonica q anar serios , pero tb m'agrada la serietat del moment aixi es q tampoc tinc preferencia¡¡ per cert quan es la pròxima reunio?? q me conteste algu¡¡¡¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.