divendres, 7 de març del 2008

I DEMÀ...



Demà és un dia especial per a una dona de la nostra comissió, i no perquè és el Dia Mundial de la Dona, que també ho és, sino perquè és el seu aniversari. Demà SONIA compleix anys, per la qual cosa la felicitem des d’aci de part de tota la comissió.



MOLTES FELICITATS I QUE EN COMPLIXQUES MOLTS MÉS!!





Rojuel

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats

Eva ha dit...

Moltes Felicitats Sonia!!!

Anònim ha dit...

Xe comare,moltes feliçitats de part de tots nosaltres.T'estimem molt,la veritat es que els 32 anys els portes de categoria.Un beset.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Reina Gorgo! Espere que avui siga un dia molt especial per a tu i que compleixques molts anys mes amb salut amb els teus i amb la teua pasió que es la Falla. Feliç aniversari.

Anònim ha dit...

Felicitats comare, ja eres un poquet mes ueleta pero el conserves be encara,continua així eres la millor.Un beset molt fort.

Anònim ha dit...

moltes felisitats i quen cumplixkes molts mes.ja vas entrant en la edat de linserso.
fanny.

Anònim ha dit...

jo soc la dels 32anys (en realitat son 37)Moltisimes moltisimes moltisimes gracies a tots per aquest detallaso.Besots.sonia.

Angeles ll. ha dit...

moltisimes felicitats sonia¡¡ ja ho celebrarem en un xupitet estes falles¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats de part de tota la family en especial de part meua k pa daixo soc jo la k escric jajajaja.K pases un feliç dia i disfruta de la teua edat.Per cert Cristobal kom te nas pasat dient k te 32 cuant tot el mon sap k en te 30.I aixo k tu eres amic!!!!!!!!!! Besets WUAPISIMA

Anònim ha dit...

felicitats i que complisques molts mes

Anònim ha dit...

SONIA FELISITATS, PUES EN REALITAT NO ELS APARENTES ELS QUE TENS BESSETS

Mayte ha dit...

Ttard pero encara aplege a hora, veritat???
Felicitats Sonia, ahir crec que t´ho vaig dir fent cola per a l´arros a banda , pero ja et dic `per a que conste en acta, BON ANIVERSARI
Esperem que ens visiteu mes per açi i deixeu constancia de les visites,jejeejejejej, sempre donant feina....

rocio ha dit...

Primer que res felicitara a Sonia per ser com eres, i per eixa familia que tens, i sobretot per el teu aniversari. Besets.

Tambè un plaer que estigau al blog amb nosaltres, pareix que amb aquesta felicitació la vostra colla s'animat, encara que ja se que havieu tingut mes d'un intent. Gracies a vosaltres Cristobal i Marti.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.