dissabte, 13 de novembre del 2010

RESUM DE LA REUNIÓ DEL 12/11/2010

Ja estem ací altra volta. Comentar-vos com es quedà la reunió d'ahir. Bàsicament i que es puga dir ací, digueren el següent:
1. El decorat per a la presentació ja està en marxa. Hui, dissabte, a les 5 de la vesprada, tot aquell que vullga anar a tirar una maneta, que vaja (després diguem que ho fem tot la mateixa setmana. Queden encara dos setmanes per a la presentació i ja estem fent el decorat). Si vos ve millor anar entre setmana, estaran tots els dies a partir de les 9 de la nit. Es quedarà superxulo quan estiga acabat (com sempre, no cal dir-ho).
2. Ahir començàrem a vendre les entrades per a la presentació. Són a 4€ i al divendres que ve, a partir de les 7'30 de la vesprada tornaré a anar al casal per a continuar venent. Ho dic per si voleu fer córrer la veu per a les mares de les xiquetes que vullguen comprar l'entrada, per a que sàpien l'horari. Recordar que la presentació és el 27 de novembre (ojalà s'aguante l'oratge).
3. Es va llegir una carta en la qual la Junta Local Fallera expressava el seu malestar per l'actuació del mantenedor el dia de la presentació de la fallera major de Sueca.
Ja està tot. Que passeu una bona setmana i ens veiem al divendres (o abans, mentre fem decorat).

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES DULIA QUE COM SEMPRE EN POQUES PARAULES I MOL CLARES DIUS TOT EL QUE ES VA COMENTAR EN LA REUNIO.

Nelo ha dit...

Sí.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.