dissabte, 27 de novembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE ................ "LA PELAYA"

Avui en plena preparació de nostra presentació comlix anys una xuquereta molt especial per a tots.


Ella és l´ànima de la festa allá on està, igual ix als playbacks fent una de les seues grans actuacions, que es disfressa de "la niña del exorcista" , com ens canta unes "albaes"..... a estes altures m´imgine que ja sabreu de qui estic parlant.


Pues sí, ella no és altra que la nostra Pelaya, i per supost que no podia faltar la seua felicitació virtual.........


En nom de tots els xuquerets que passes un molt bon dia.



Moltíssimes felicitats!!!!!!!

10 comentaris:

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Mª Carmen. Espere que la teua alegria, gràcia i bon humor t'acompanyen sempre allà on vages. I que complisques molts anys amb salut.

MADUIXANA ha dit...

TU TAMBE PELAYA, EN RETRAS PERO NO VULL FALTAR A DONARTE LES MEUES FELICITACIONS, PUES PER A MI ERES UNA GRAN PERSONA, FALLERA, ARTISTA I EN UNA ACTITUT QUE MES DE CUATRE AMBETJEN EL TEU BON HUMOR, LA TEUA SIMPATIA I EL TEU GRAN COR. BESSETS GUAPISSIMA

Nelo ha dit...

Felicitacions Pelaya! El retrat que t'han fet dóna fe que eres una artista en tots els sentits del terme. Que en faces mil més abans de fer-te vella (de deixar de ser jove, vull dir).

ROUS ha dit...

FELICITATS , NO CAMBIES MAI.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Pelaya, Eres una xicoteta GRAN artista. Ens fans divertir molt i sempres ens otorges grans moments alegres, contagianmos la festa a tots. Felis aniversari i quen cumnplixques molts anys mes en companyia nostra en la Falla.

pili ha dit...

moltes felicitats guapa avore
quin dia heu celebrem jejejej

Eva ha dit...

Moltes felicitats Pelaya!

Mayte ha dit...

BON ANIVERASRI WAPA , JA ET VAIG FELICITAR EN PERSONA , PERO NO FALTARIA MES QUE PER ASI TAMBE HO FASA,EJEJEJEJEJ
BESTS

Anònim ha dit...

Felicitats

Rafel ha dit...

Felicitats,avans no he posat el nom

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.