diumenge, 21 de novembre del 2010

EL DIA DE ............. LOLA

EL PASSAT DIA 19 DE NOVEMBRE FOU L´ANIVERSARI D´ALTRAS DE LES NOSTRES XUQUERETES, PER AIXÒ, ENCARA QUE EN UN POC DE RETRÀS, NO VOLEM DEIXAR DE FELICITAR-LA PEL NOSTRE BLOG, I DESSITJAR-LI QUE AQUEST ANY ESTIGA REPLET DE COSES BONES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




EN NOM DE TOTS ELS XUQUERTES MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!

11 comentaris:

JACQUIE ha dit...

ANCARA KE JO JA TAFELICITAT PERSONALMENT. FELICITATS LOLA, ASPERE KE AXES TENGUNT MOLS REGALETX

ROUS ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPA ...... QUE CUMPLIXQUES MOLTS MES I MOSATROS QUE HO VEGAM . BESOTS .

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS LOLA, PER TU NO PASEN ELS ANYS, CADA VEGA ESTAS EN MES ENERGIA I CONTINUANT COM SEMPRE LES TEUES TASQUES EN LA FALLA QUE TAN EN LA SANG LA PORTES TU I TOTA LA TEUA FAMILIA. MOLS BESSETS GUAPA

dúlia ha dit...

Felicitats en el teu aniversari. Espere que passares un dia molt bonic compartit amb els amics i la família.

Nelo ha dit...

Per què no heu tret una foto on somriga? Eixa no fa justícia a l'alegria de Lola. Tot i que també té els seus dies, com tot el món.

Esther ha dit...

Perquè no és tan fàcil trobar fotos de tots, i a més que estiguen somrient, i a més que siguen actuals...... s´agafa la que es pot i sempre amb bona intenció.........

Nelo ha dit...

Ja ho crec que sí, Esther. El que passa és que no m'he explicat bé. El comentari anava per a Lola. A voltes faig unes felicitacions estranyes, indirectes. Feliç aniversari Lola, envia al blog alguna foto més en línia amb un esdeveniment com este i que passes un bon dia i millor any acompanyada dels teus tresors. Salut i per molts anys!

Eva ha dit...

moltes felicitats Lola encara que siga amb un poc de retras!

rojuel ha dit...

Vaig en un poc de retr+as, però no volia deixar de felicitar a Lola, per molts anys!!

Martí ha dit...

Moltes felicitats Lola de part meua, Sonia i les meues xiquetes, quel volen a muntó (al igual que a Juanito). Eres una fallera de cap a peus, que vius les falles de manera molt especial i que portes la festa i el ambient faller a les venes, i aixó es de agrair, ja que ens transmets tambe el amor i la pasió per la festa fallera. Moltes felicitats i quen cumplisques molts anys mes.

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.