dilluns, 15 de novembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE..............SANTI


I ES PREGUNTAREU QUIE ÉS SANTI......... DONCS, UN DELS XUQUERETS AMB MÉS MARXA, QUE JUNT AL SEU INSEPARABLE AMIC MARTÍ FORMEN UN DUET EXCEPCIONAL.

CLAR QUE SI XUQUERETS ELL NO ÉS ALTRE QUE "EL TALLO"!!!!!!!!!!!!! I AVUI TÉ UNA FELICITACIÓ MOLT ESPECIAL.

FELICITATS EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS. QUE PASSES UN GRAN DIA!!!!!!!!!

8 comentaris:

dúlia ha dit...

Felicitats Santi. No se m'ocurrix res més que desitjar-te perquè et veig tan content i tan ben "acol.locat" que crec que no fa falta dir res més.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES SANTI, JA SAPS QUE EL DESITJE LO MIJOR DE LO MIJOR, QUE PASES UN BON DIA PLE DE SORPRESES, REGALS I FELICITACIONS. MOLS BESSETS GUAPO ERES UNIC I EL MIJOR

Martí ha dit...

Santi eres un crack i un autentic idol de mases, i amb tu encara te mes merit per ser de poble xicotet com es Fortaleny, jajajjaa, no aso es de broma, lo del poble xicotet vullc dir. De veres eres un tipo fenomenal amb molt bones intencions sempre i bon cor. Et desitge moltes felicitats i que eixe ball teu tan peculiar el sigam vegent durant molts anys mes en la falla. Felicitats cule

JACQUIE ha dit...

Moltes felicitats al sinberguensilla de la falla.SANTIAGO BESOS

gatet ha dit...

moltes felicitats fortalenyero

ROUS ha dit...

FELICITATS GUAPO ....... CUANTS EHHH?????

Thara ha dit...

Moltes Feliciitats!!!

Nelo ha dit...

Ai Santi, no saps com m'has costat de trobar. Eixa amiga teua despista molt, i això que estàs emmarcat en un lloc estratègic.
Ara de veres (com si menjares peres i les cagares sanceres), enhorabona per l'aniversari i per la festa que faràs. Si no recorde malament, la broma et costarà una nòmina (en xupitos).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.