dilluns, 15 de novembre del 2010

CRÒNICA D´UNA REUNIÓ EXTRAORDINÀRIAMENT EXTRAORDINARIA

Ací vos deixe una vivència d´una xuquereta que va vore perillar la seua integritat a l´anar a una reunió extraordinària el dia 17 de setembre. Rous perdó per no haver-ho publicat abans però no ho havia vist, però ací està la teua experiència...................

És la primera vegada que intente resumir-vos el que ha passat en la reunió , entre d´altres coses perquè quasi mai vaig , però esta vegada em prenc esta llibertat perquè he fet promessa a la Mare de Déu de Sales , a la Mare de Déu del Castell de Cullera , a la Mare de Déu dels Dessamparats i no sé a quants Sants més, de que si eixíem del cau en passar la tormenta ho faria .

Bueno hem arribat en por, en por de que ens tancaren la “ paraeta “ però a la fi pareix ser que, de moment, no arribarà la sang al riu . HAN SIGUT RUMORS I RUMORS , però rumors que tard o prompte es faran realitat .


Quant arribe el moment ja ens menjarem el cap ….. falles 2011 en el cau …… eixa es la meua impressió .

El cagalló a arribat després ……. ………. Perquè quant estàbem ja apuntet d´anar a casa, s´acababa el món …. "Rayos , truenos , relámpagos", però, sobretot, AIGUA ….. AIGUA, MOLTA AIGUA ……… JAJAJAJA no podíem eixir del cau….. i hi habia qui volia contar-nos històries de por …… i sense llum ………… i uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Vinga xillar …… CAGAETS els que estàbem allí .

Cuenca i Julian anaven a per la piragua per a portar-nos a casa ………… Miliet ha entrat el cotxe dins del cau, ens han deixat un paraigües que pareixia la sombrilla d´un bebé …… jajajajaj. I estàbem rient-nos del nervios .

Al final hem dit ….. el casal s´en va a fer la mà però perquè se l´emporta el temporal i amb nosaltres dins …………….. QUE FORT.

I eixa por en la que hem arribat , s´ha convertit en diversió i anècdota curiosa ,

Que siga el que Déu vulga …. Com diria ma mare …. Però si esta nit , la tormenta no s´ha emportat el cau …………… ja no se l´emporta ningú.

Besets a tots els que estàbem dins a fosques ………………………..

I gràcies Mare de Déu.

ROUS.




3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

JO VOLDRIA AGAFAR ESTE ARTICLE QUE LA MEUA ROUS TAN BE HA REDACTAT I CONTAT DE LA SEUA VIVENCIA, PERO COM EJEMPLE DE QUE ELS XUQUERETS ESTEM UNITS SOBRE TOT EN LO MAL, COM ASI ENS CONTA ROUS, I EN LO BO, PERQUE ESTABEN EN EL CASAL PER FER UNA REUNIO EXTRAORDINARIA I SALVAR D´ALGUNA MANERA EL CASAL EN EL QUE ENS FEREN RIURE DEL MAL TRAGO DE LA TRONÀ, PER LLEVARLI MAL A LA COSA, I AIXINA TENIM QUE CONTINUAR APOJANMOS, RECOLSANMOS I AGAFANT LO BO I LO POSITIU DE CUALSEVOL CIRCUNSTANCIA QUE ENS PASSA....
GRASIES ROUS

JACQUIE ha dit...

ROUS ERES UN CRAC, uas contat mol ven detallat, pero al ascomensar allexir les primeres frases, empensaba ke el temporal al ke tereferies era EL DELS COMENTARIS ke ultimament nian en el bloc,pues e agarat un poket de por de anar a les reunions per ke el embient no es el apropiat. BESOS ROUS

Mayte ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJ, A I MA PASAT IGUAL, ME QUEDAT SORPRESA,JAJAJAJ PERO BE , A MI M´´HAGUERQA PASAT IGUALLLLLLLLL,EHHHHHHHHHHHHHHHH
JO TAMBE HAGUERA RESAT A TOTS ELS ANTETAS ,JAJAJAJAAJ

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.