dimecres, 3 de novembre del 2010

L'ÚLTIMA REUNIÓ

¡Hola xuquerets! De la reunió del divendres passat només us he de dir que:
- Les entrades per a la presentació es posaran a la venda este divendres, 5 de novembre.
- El dia que ens toca a nosaltres fer la mostra de play-back és el dia 20 de gener. No ens presentem al concurs ni de majors ni d'infantils. Si alguna persona està interessada a fer-se'n càrrec, que ho faça saber.
I ja està tot. És que vingué Soni i quan està Soni jo m'entere de la meitat de coses perquè com només fa que xarrar, no em deixa atendre (un beset Soni). No, de veritat que crec que ja està tot el que es va dir.
- Bueno, es digueren també les dates dels campionats de truc, parxís, dominó... teniu les dates apuntades en el casal, per a qui li interesse.
M'acomiade ja. Fins al divendres, si voleu vindre al casal a fer-nos un quintet i xarrar un ratet.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

ME PAREIX VERGOÑOS LO QUE ESTA PASANT EN ESTA FALLA PERQUE LA GENT NO SE INVOLUCRA PER RES VOLEN CARRECS NO SE DE QUINA FORMA. FA YA NO SE QUANTES SEMANES QUE NO NIA RES EN EL CASAL PER A LES REUNIONS I LA GENT SE NEGA A PAGAR,NORMAL DAMUNT DE QUE HEU PUGEN NO NIA RES. I PER A COLMOS NO NIA NI REUNIO. SI LA PRESIDENTA NO POT ANAR PA ALGO ESTAN ELS VICEPRESIDENTS PERQUE SEMPRE NIAN COSES QUE TRATAR I EN ESTA FALLA SOBRETOT. I QUE SE MIRE SI NIA BEGUDA I SINO QUE SE PORTE QUE PA ALGO ES DE LA FALLA. ESPERE QUE TOT ASO SACABE YA I QUE COMENCEM A FUNCIONAR PERQUE SINO LA FALLA SE ANIRA A LA MERDA.

Anònim ha dit...

jejejjejejejejej

dúlia ha dit...

¡Hola! Completament d'acord amb els anònims: és vergonyós el que passa en la falla. És vergonyós que persones de la falla de tota la vida es neguen a pagar 3€ setmanals perquè no hi ha vi ni poliol, perquè en eixos 3€ no es pagueu ni la llum que consumiu tot el mes per a què les neveres estiguen en funcionament i tingam llum les 4 hores setmanals. Però com tinc tantes coses a dir-vos i a mi m'agrada fer-ho a la cara, ens veiem al divendres i us explicaré tot el que em pareix a mi que és vergonyós. Fins al divendres.

Anònim ha dit...

Vergonyos es que no sapiau reconeixer que totes les coses no poden eixir be , i que algun que altre fallo podeu tindre.
Podeu portar la falla com cregeu que es millor , pero lo que no es pot fer es no reconeixer les coses mal fetes i tratar de millorarles.El tema del casal deixa molt que desitxar pense que hihan masa persones encarregades per a fer les tasques i de ahi ve tot el lio perque pareix que no sapiam qui es encarregat i de que.
HA i menos explicacions i abaixem els fums, que tots alguna que altra vegada temin coses pel que callar la boqueta .


ELI.

Anònim ha dit...

A i altra cosa , estem a 3 setmanes de la presentació i crec que hi hauran coses que parlar . Jo no em vics de fallera pero me agrada que la meua presentació quede d´alló mès be.
Si la presidenta no pot anar a la reunió hi han vicepresidens que la poden fer igual,

ELI.

Anònim ha dit...

Eli si tu anares al casal perque no heu digueres allí? ací no anem a solucionar res...

Ah i les explicacions mai sobren, perque si quant vosatros heu duieu no donabeu explicacions no vol dir que tots heu fasen igual

Anònim ha dit...

CREC QUE ELI NO VA PER LES EXPLICACIONS A LES QUE TU TE REFERIXES SINO A LO QUE HA DIT DULIA DE QUE EL DIVENDRES DONARA EXPLICACIONS DE LO QUE ES VERGOÑOS. ADEMES TOTS PARLEN PER DARRERE I NINGU A LA CARA I SI PARLES PER A DONAR LA TEUA OPINIO ENCARA QUE PENSES DIFERENT ALS ATRES YA ERES EL MAL DE LA PELICULA.PERO ES VERITAT QUE YA NO SE FAN NI REUNIONS I NIAN MOLTS TEMES QUE TRATAR SOBRETOT LO DEL CASAL, QUE NO ARA PERQUE HAN PARAT LES OBRES YA ESTEM BE AHI. I NIAN MOLTES MES COSES QUE NO ESTAN BEN ARREGLAES,BARRA, CASALEROS, NETEXA....... MOLTISIMES COSES.

Anònim ha dit...

pues al ataque, no fa falta que la presi traga el tema, tot faller pot proposar i tindre la iniciativa, el que pasa es que som molt senyorets i heu volem tot fet...

dúlia ha dit...

Fa gràcia vore que un anònim diu: "tots parlen per darrere i ningú a la cara". Eli, no sé on veus els fums en què jo explique el que per a mi és vergonyós igual que explica tot el món, tu inclosa, el seu punt de vista. I sobre la presentació, fas bé en dir que "creus" que hi haurà coses que parlar perquè ja es va fer una reunió aposta per a parlar de la presentació, a la qual foreu convidats tots en l'última reunió que férem i que vingué qui volgué. Però si vols saber com va tot només has de preguntar-ho i no esperar a dir-ho ací (des del meu punt de vista). I per això jo ja no vaig a dir ací res més. Esperaré a plantejar-ho al divendres i entre nosaltres, que és on crec que s'han de tractar els problemes.

Anònim ha dit...

ESQUE AHI EN ESTA FALLA NO POT HI HAURE MOLTA BEGUDA NI RES,PER QUE TENEN TOTS LA MANETA MOLT LLARGUETA I MASA CLAUS REPARTIDES CREC JO.NO VOS PAREIX MAI RES BE....NI PAGAR 3 EUROS PER A LA REUNIO,...NI PAGAR 10 EUROS EL ACOMPANYANT EI LO QUE VOS PAREGA SI VOS PAREIX ANEU DE VAES A TOT,LO QUE NO TINDRIA QUE EXISTIR ES LO DELS 10 EUROS QUI VUIGA SER FALLERO QUE PAGUE ELS 500EUROS COM TOTS,QUE TOTAL ELS TIQUETS DEIXA FALLA NO SERVIXEN PER A RES QUE JO ACABE FALLES I TINC LA BUXACA DEL POLAR BLAU EN MES TIQUETS DELS QUE MAN DONAT,DEU EUROS A QUE COLLONS,500 COM TOTS Y SI NOS QUE ES QUEDE EN CASA.

Anònim ha dit...

algu s'ha donat conter que el bolg es un lloc public i que tot el mon, no sols la gent de la falla pot llegir els comentaris. Els problemes o queixes a la reunio del divendres

Anònim ha dit...

EI!! QUINA REUNIO?SI NI HI HA

Anònim ha dit...

Em pareix a mi que no vens els divendres al casal. El divendres passat ha sigut el unic en el que no hi hagut reunio.

Esther ha dit...

A mi el que em pareix vergonyós és que es tracten aquests temes en aquest lloc, que no és l´adecuat i a ningú li importa els problemes que tinga o deixe de tindre la nostra falla, perquè això sols es cosa de nosaltres, dels fallers. Per tant, deixeu d´utilitzar (d´una manera cobard al meu paréixer) aquest mitjà de comunicació per a donar les vostre opinions i feu-ho a les reunions, que és on millor es poden tractar tots els assumptes que ens preocupen.

Esther ha dit...

A mi el que em pareix vergonyós és que es tracten aquests temes en aquest lloc, que no és l´adecuat i a ningú li importa els problemes que tinga o deixe de tindre la nostra falla, perquè això sols es cosa de nosaltres, dels fallers. Per tant, deixeu d´utilitzar (d´una manera cobard al meu paréixer) aquest mitjà de comunicació per a donar les vostre opinions i feu-ho a les reunions, que és on millor es poden tractar tots els assumptes que ens preocupen.

Anònim ha dit...

Els FUMS VAN PER A TOTS , POTSER JO INCLOSA . I DELS TEMES ELS POT TRATAR EL LES REUNIONS QUE FASA FALTA, NO ES PRESIS UNA EN CONCRET. JO TREBALLE I A LO MILLOR NO HE POGUT ESTAR .
d´UNA COSA EN DONE CONTER PER ALGUNES PERSONES EL BLOG ESTA PER A LO QUE ELLES ES INTERESA.

Anònim ha dit...

AL ANONIM QUE HA DIT QUE QUANT JO ESTABA NO DONABEM EXPLICACIONS , LI DIRE QUE UNA PERSONA SAP LES EXPLICACIONS QUE DEU DE DONAR I QUANT LES DEU DE DONAR , POTS SER QUE "TU" EIXE DIA NO ESTAGUERES, JO NO ME FICAT MAI COM POTAR LA JUNTA LES QUESTIONS DE LA FALLA , PER EIXE MOTIU PERQUE JO ESTAT MOLTS ANYS EN CARREC I SE QUE LA GENT VOLEN FERO LO MILLOR POSIBLE . A VOLTES EIXEN LES COSES BE I ALTRES EIXEN MAL ,I NO PASA RES SE INTENTA ARREGLAR.

ELI.

Esther ha dit...

El blog està obert per a tots, i es poden tractar moltíssims assumptes i parlar de moltíssimes coses, però el que si que està clar és que no està per a criticar-nos els uns altres i per a tractar temes que només ens interessen als fallers.

Anònim ha dit...

EL BLOG ESTA PER ALGO,I SI LA GENT SE VOL EXPRESAR SESPRESA.

Nelo ha dit...

Açò està molt calentet. Pel que veig, la polèmica és el millor alicient perquè la gent escriga. Ara, no sé per quin motiu ens hem quedat en el dia 3 de novembre. Potser perquè tant d'anònim cabrejat no incita ningú a escriure res amable, ni que siga un "Bon dia. A vore com podem endreçar açò".

Jo crec que el blog és un bon lloc per parlar de qualsevol cosa que tinga relació amb la falla, perquè ací raonem de temes xuquerets i de coses personals (sobretot quan felicitem algú per aniversari, boda, viatges, etc). No em pareix mala idea comentar ací el que en una reunió seria interminable. Això sí, que quede clar que ací (en el blog), tot es queda ací, i si volem canviar actituds, proposar canvis i buscar solucions (més o menys efectives) la reunió és el moment més indicat. No per res, sinó perquè és on les decisions tenen el pes suficient com per afavorir-nos l'existència o indignar-nos més encara.

Sobre el tema dels diners... Hem de reconéixer que la gent de falla (en general, sempre hi ha algú que s'escapa) som un peliu aprofitosos (un peliu només, ja sabeu què vull dir) i si paguem un dineral a l'any, el volem recuperar. I si n'eixim beneficiats en el negoci millor que millor. Esta germanor que tant propaguem en els càntics i en les festes trontolla quan la butxaca ens cou més del que esperàvem. El tema, crec jo, és que ja no tenim en compte que com més ofeguem la falla, més pagarem per ser fallers (i falleres, que encara costa més).

La falla (si no totes, la majoria) ha passat de ser un col·lectiu que fa festa a una vedrilola per a les "vacances" de Sant Josep. Ho volem tot fet: el monument; el casal muntat, net, amb les taules parades; el dinar escudellat i el café servit (Que jo pague! diuen molts). La germanor i la col·laboració són una anècdota. Que conste que quan he dit el casal muntat no em referia a les taules i les cadires. Qui ha plantat el cau en el carrer ja sap què vull dir (sobretot si han caigut del terrat avall). Al que anava, hem passat de ser un col·lectiu d'amics o de colles (d'amigues també, d'acord) a una societat de clients. La junta directiva (des que jo recorde, no és nou) són la direcció de l'Hotel, els llogats, els administratius i la piloteta antiestrés (Per a això tenen el descompte de la farda, diria algú. Millor no parlem del "descompte"). La germanor, com he dit, té totes les connotacions negatives que puguam atribuir a una família. I clar, ja se sap, els amics te'ls tries, però la família... Ei! Despertem! Som amics (la majoria. I amigues, com no), ajudem-nos com cal i la participació ens farà entendre moltes coses. L'experència l'hem gastada massa recriminant coses i poc donant consells. I la juventut hem oblidat que ser faller és un esforç, a més d'un capritxet (i ser fallera ni vos conte). Tot açò que he dit és una opinió personal, clar està. Ja sé que la situació està difícil de veritat si parlem de "la pela" (quin timo, l'euro), però si la falla se'n resentix ens en anem al clot. Provem a ser més honestos i disfrutarem per 2,50!


De tota manera, no pareix que li quede molt de temps al casal. Les reunions es faran en el Xúquer (si volem nosaltres i si vol l'amo) i el tema del servici i els diners estarà resolt definitivament. Aleshores, potser, recordem amb enyorança els temps en què érem amos i discutíem amb cor i fetge pels tres euros i els 100 cèntims que faltaven (o no).

Nelo ha dit...

Sí, disculpeu. El "descompte" és de la cota, i per cert, tampoc no el "disfruten" tots els càrrecs.

MADUIXANA ha dit...

BUENO, BUENO, SEMPRE ENTRE A FER COMENTARIS DE TOTS ELS ARTICLES I PER UNA VEGA QUE NO HE POGUT L´ASUNT ESTA MOLT PERO QUE MOLT ALTERAET.
NO HE VOLGUT ESCRIU-RE RES FINS NO LLEGIR TOTS EL COMENTARIS, EN EL QUE EN ALGUNS ESTIC D´ACORD I EN ALTRES NO, COM TOT EL MON TIN LA MEUA OPINIO, I ASI VULL DIR QUE EN SAP MOL DE MAL QUE ALGUNS TEMES ES TINGEN QUE TRACTAR PER AÇI, ENCARA QUE EN SEMBLA BE, PERQUE AÇI ES POT PARLAR, CADAS CU GUARDA EL SEU TORN I POR FICAR (EXPRESSAR) EL QUE PENSA, I ELS DEMES EU PODEM SABER EN TOT DETALL, PERQUE EN LES REUNIONS FAMOSES QUE FEM NIAN VEGADES QUE JO M´ALSARIA I PEGARIA A FUTJIR, JA QUI NI ES COMPREN LO QUE EXPLIQUEN, NI Ú POT DONAR LA SEUA OPINIO. PERO BUENO ASI EL QUE ES TRACTA QUE TOTS I TOTES TENIM QUE ARRIMAR L´HOMBRO, I FER LO QUE PODEM I SI POT SER UNA MIQUETA MES, PERQUE ES PER EL NOSTRE BE, I PER DISFRUTAR AL MAXIM,I DESCONECTAR DE TOTS EL MALS ROLLOS QUE TENIM EN LA NOSTRA VIDA COTIDIANA, AIXINA QUE CUANT MES ENS QUEIXEM MEINYS TINDREM DE BO, DONEM IDEES, SOLUCIONS, EL QUE SIGA PER FER UN BE, FER UNA UNIO, PERQUE SOM UNA FAMILIA I AMICS

Anònim ha dit...

ALE VA QUE HUI TEORICAMENT NIA REUNIO, A VORE SI SE PARLA DE ALGO I LA GENT QUE TINGA ALGO QUE DIR, HEU DIU I NO ES QUEDA CALLA COM SEMPRE I A PARLAR PER DARRERE O PER AÇI. I TAMBE QUE NIASCA DE TOT PERQU SINO,YA SON MASA SEMANES SENSE RES.

Anònim ha dit...

PUES SI HUI REUNIO JO FALLER DE UN ALTRA FALLA 3,5 EUROS PER A SOPAR I DESPRES 2.5 EL CUBATA I HEU PAGUEN TOTS.

Anònim ha dit...

Ah collons del ultim comentari ja no voleu dir res.

Martí ha dit...

Soc Martí i si de veres vos menejareu en bons interesos per la falla firmarieu els comentaris en el vostre nom i no s' amagarieu d' arrere del anonimat. Personalment jo no faig cas de ningún comentari anonim, ni d' estos ni d' aquells que cuand algú es firmaba tots volien saber qui era per a caparlo (en el cas que fora tio) o d' altra cosa pitjor. Per aixó el millor es ser sincers i donant la cara en la reunió i davant de tots es dir cadasqú la seua opinió i respetarmos, que cadascu tenim el nostre pensar i tots volem ser respetats.

Esther ha dit...

EL que passa és que com molt bé diu Martí, hem de deixar de fer cas als comentaris anònims, i aixo és el que anem a fer ignorar-te o ignorar-vos o el que sigues..............

Anònim ha dit...

tota la rao tens marti

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.