dilluns, 29 de novembre del 2010

UN APLAUDIMENT PER A VOSALTRES, VALEROSES FALLERES


¡Quina presentació més xula! La primera presentació de l'exercici faller ha sigut la nostra i crec que no podem sentir-nos d'altra manera més que orgullosos de com quedà tot. Començant pel decorat i acabant amb el cantant crec (està clar que este és el meu punt de vista clarament subjectiu) que estigué tot a punt quan havia d'estar a punt, crec que els assistents se n'anaren amb bon sabor de boca cap a casa perquè disfrutaren d'una presentació amena i agradable, gràcies també en part a Elsa i a Rosendo que feren els seus parlaments entretinguts i no massa llargs i a les falles convidades que foren molt puntuals i acudiren a l'hora que havien sigut citats. Com dic, tots, des de les organitzadores, presentadores, decoradors, muntadors, encarregats de so i de llum, portador de l'estandard, ajudants entre bambalines, públic assistent i demés persones que segur que se m'obliden feren possible que començàrem les falles 2.011 amb bon peu però per a mi, les vertaderes heroïnes de la festa (i perdoneu-me la resta) foren les falleres que es vestiren, eixes falleres que desafiaren a l'aigua, al fred, als xarcos, a les sabates brutes, als faldars mullats, a tot el que fera falta per a vestir-se de falleres i acompanyar les falleres majors entrants i eixints. I açò també val per a les mares de les xiquetes que vestiren els seus fills a pesar de les inclemències del temps i que entre tots feren possible que es quedara una presentació ben lluïda. Un aplaudiment per a totes vosaltres i fins l'any que ve.
Una última coseta: la falta de cortines va ser l'única cosa que em desagradà (i molt) però com això no va ser errada nostra, doncs res. Però ho havia de dir perquè si les posteriors falles ho lligen, que sàpien que fa mesos que no hi ha cortines en el Bernat i Baldoví.

8 comentaris:

Martí ha dit...

Totalment d' acord. Sobra ja cualsevol comentari perque sería dir el mateix. De totes formes un fort aplaudiment a totes les persones que feren posible la presentació el Dissabte i sobre tot a les falleres que es vestiren. Enhorabona a la Fallera Major. Ah! he de reconeixer que Elsa i el Xixarret, el nostre flamant presi infantil, em feren emosionar.

ROUS ha dit...

La mes sincera felicitacio , a tots els que feren posible emocionar-nos en un acte tant bonic.
Enhorabona a Marta i a Salva .

MADUIXANA ha dit...

UF, PER FAVOR, JA M´HABIEN CONTAT UNA MIQUETA LO XULA QUE VA SER LA PRESENTACIO QUE JO EN VAIG PEDRÈ, PERO DESPRES DE LLEGIR LO QUE LA NOSTRA DULIA ENS CONTA AÇÍ, SE ME HAN FICAT ELS PELLS DE PUNTA, ¿QUE PRESENTACIO EN VAIG PEDRE? BUENO, L´ENHORABONA A TOT I CADAS CU DELS QUE ESTE ACTE FEU POSIBLE. ENHORABONA A LES FAMILIES DELS NOSTRES REPRESENTANTS, FALLERA MAJOR I PRESIDENT INFANTIL QUE ENGUANY ENS REPRESENTEN

rocio ha dit...

Gracies a tu Dulia i a tot el grup que a preparat la presentacio, m'encanta que cada any sigam diferents.
Sí que va ser una llastima que ens fallara el factor sorpresa, però...
La xaranga tambe va estar molt be.
I per ultim gracies a les falles que vingueren, tot i l'oratge...i sobretot a Rosen per les paraules tant xules que li va dir al menut.

laura ha dit...

La veritat es que es queda una presentacio molt bonica y emotiva almenys per a la meua familia y per a mi.
Sols me queda felicitar a totes les falleres que ixqueren y donar la enhorabona a Marta que estava guapisima!!!

MADUIXANA ha dit...

QUE FOTO MES XULA, SUPER GUAY. GRASIES

Mayte ha dit...

SI SENYOR UN FORT APLAUDIMENT PER A TOTS AQUELLS QUE HAN FET POSIBLE EL DIA DE LA PRESENTACIO, I COM NO A TOTS AQUELLS VALENTS QUE PESE AL MAL ORATGE FEREN COSTAT I JO NO VUIC DISCULPARME PER UE JO VAIG SER UNA DE LES QUE NO VA EIXIR, HO SENC, PERO AL BALL ALLI VAIG ESTAR, FISDN EL ANY QUE BE, I ESPEREMQUE ESTES FALLES EL ORATGE NO ENS TRAICIONE

Mayte ha dit...

per favor qui tinga fotos de la presentacio que ens les pases i les penjarem al blog,okis

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.