divendres, 26 de novembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE ........... HELENA

I SEGUIM ´D´ANIVERSARIS..........

AVUI 26 DE NOVEMBRE COMPLIX ANYS ALTRA XUQUERETA.

ELLA ÉS NETA DE FALLERS, FILLA DE FALLERS, NEBODA DE FALLERS, GERMANA DE FALLERS I COSINA DE FALLERS, I A MÉS TOTS ELLS XUQUERETS. AIXÍ QUE COM NO PODRIS SER D´ALTRA MANERA LA NOSTRA HELENA TAMBÉ ÉS UNA GRAN XUQUERETA.

I ESPEREM QUE COM LA RESTA DE LA FAMÍLIA FORME PART D´ESTA FALLA DURANT MOLTS ANYS.

HELENA ESPEREM QUE PASSES UN DIA MOLT DIVERTIT JUNT A TOTS ELS TEUS AMIGUETS.



FELICITATS HELENA!!!!!!

10 comentaris:

pili ha dit...

moltes felicitats guapa

dúlia ha dit...

Felicitats Helena. L'edat que hui estrenes és molt important en la vida d'una persona perquè ja estàs començant a ser major i espere que disfrutes molt de la teua independència i dels amics, de les classes, de la família, dels regals, de les falles, de la música... i de totes les vivències tan boniques que espere que et porte la vida.

Nelo ha dit...

Felicitats bonica. Segur que hui et feliciten moltes persones i de la majoria no coneixeràs ni els ulls. Però tin clar que a tu et reconeixem on vas com una de les filles de Furió i Mas, perquè fas honor als dos. Que ho passes bé hui i que disfrutes sempre de la felicitat que et donara tot el món el teu dia.

Thara ha dit...

Helnaa,, Moltiisiimes Felcitaats!!!
Que te facen mols regalets i teu pases molt be!!

BESETS!!

Martí ha dit...

Heleneta moltes felicitats de part de la tuea germana Àngela, que encara que el fatja parlar el vol amuntó, de la mama i del Papa, i ademes de felicitarte el papa vol donarte les gracies per donarme tanta felicitat i alegría, i per recibirme sempre en un somriure quand el desperte tots el matins per anar a escola, creuteu que esta es una de les coses que mes felis em fa sentir i per les que done gracies a deu tots els dies. Moltes Felicitats.

Martí ha dit...

De part de la familia Furió Mas moltes gracies a les persones que han felicitat a Helena, tant personalment com a través del blog, moltes gracies a tots.

SONI ha dit...

MOLTES FELICITATS CARINYET!!! Eres una dolçor, carinyosa i amb una sensibilitat que et fa especial. Martina i Victor t’envien un bes i una abraçada enorme. El tió Carlos i jo el desitgen tota la felicitat del mon. Besets.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS HELENA, EN UNA MIQUETA DE RETRAS PERO NO PUC FALTAR A DONARTE EL MEUS MIJORS DESITJOS PER A TU, ENCARA QUE TE VAIG VORE EL DIVENDRES NO EU SABIA, EU SENC, PERO AÇI EL DONE UN FORT ABRAÇ I MOLS BESSETS DE PART DELS MEUS FILLS AÏDA I JULIO PEDRO I MEU TAMBE BESSETS GUAPA

Eva ha dit...

Moltes Felicitats bonica!!!

Mayte ha dit...

QUE RISETA MES BONICA TENS , NO CAMBIES MAI XIQUETA, BON ANIVERSARI EN UN POC DE RETRAS, PERO .....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.