divendres, 19 de novembre del 2010

JA HO TENIM AHI!!

Bon dia, xuquerets!!
.
S'enrecordeu, no? Resta poc més d'una setmana per tal de que disfrutem, de nou, de la música, del color, de l'olor a pólvora... en definitiva, d'alló que més ens agrada, les falles. Jo ja estic impacient... Perquè ho dic? Doncs perqué el proper dissabte, 27 de novembre, tindrà lloc la nostra presentació. I de nou enguany vos adelantem al blog, de ma de Romeu, el que serà el cartell de 2011.
.


.
Com ja sabeu aquelles falleres que penseu ixir heu de comunicar-ho a la reunió, està fent-se una estimació de la gent que serem. I a aquells i aquelles que no vagen a fer-ho, recordar-los que les entrades ja estan a la venda, poden preguntar per Dúlia esta nit al cau.

.
I sense més em despedixc fins la nit, ja sabeu que avui és divendres i hi ha reunió. I a més a més s'ha d'acabar el decorat, tota l'juda és benvinguda. Adeu!!

9 comentaris:

Nelo ha dit...

Molt bé roja. Ja tenim la segona escopetada inicial de l'exercici del 2011. Com mostra el cartell de Romeu, la finestra de les falles ja està oberta i la primera llum que hi apareix és la de la imatge (femenina) que ens representa. D'ací a la plantà del monument (la imatge final) hi ha tota una tirallonga d'actes com els playbacks, el sainet, les activitats esportives, certamen, etc. Esperem que tot ixca com sempre o un poquet millor. Uf! Esteu preparats i preparades?

Anònim ha dit...

I AON ESTA EL NOM DEL PRESIDENT INFANTIL ?????? QUE FALLO . MIREUO.

gatet ha dit...

Jo buic saber qui es NELOOOOOOO!

Anònim ha dit...

El nom del president inf. no ha eixit mai en el cartel si els doneu conter.......

dúlia ha dit...

Per a aquells que no sabeu res del decorat us donaré una pista: té molta relació amb el fons del cartell però és encara més bonic, ja tinc ganes de vore l'efecte que fa. També volia dir-vos que al divendres pròxim (la vespra de la presentació) tornaré a estar en el casal sobre les 7'30 per a vendre entrades però si a algú li ve millor passar pel forn entre setmana a mi també em va bé. Rober, crec que Nelo i tu es conegueu molt bé però, vaja, només és una impressió, res cert (encara).

Anònim ha dit...

que guapa la marta

Martí ha dit...

Enguany espere en molta impaciencia vore el decorat, per que de fa uns anys cap áçi han sigut molt bonics, sobre tot el últim (aso es una opinió personal que no vol dir que siga millor quels altres, cadasqu te uns gusts)Sou uns cracks tots els que el feu posible, desde el cap pensant fins al que fica les casalletes a la ma obrera. Sou uns fenomens que ens feu sentir orgullosos d' esta falla. Tambe vullc nomenar i expresar la satisfació de tindre a la falla, i altres que no eu son pero com si foren de la falla, a les persones que preparen el acte de la presentació i que desde ja fa temps están preocupanse de que ixca tot de categoría, un fort abras i el mes sincer reconeiximent per a ells. I sols queda un desitg de felicitació a la Fallera Major, el president Infantil i les families dels dos.

Martí ha dit...

En altre orden de coses, en cuant a Nelo, la falla publicá un comentari que a poquet que es fixareu desvela l' identitat de Nelo. Bo, a poquet no, men he pasat un poc, pero si fixanse es desvelaba, i era un repte que teniem Dulia i jo per que pensabem que al mens Nelo es donaría conter i contestaría, pero tampoc s' andonà del text.

Nelo ha dit...

Sí, Martí, vaig entendre el teu guant (22 de maig, comentari n. 4), però no vaig trobar pertinent recollir-lo. Disculpa.

Mira també, per tal que quede clar que això del misteri és una dèria vostra (sense cap ànim d'ofendre, ja saps com sóc) o un joc (supose): 24 de maig, comentari 7

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.