dimecres, 16 de maig del 2012

SOBRE LA SETMANA CULTURAL


El segon cap de setmana de la cultural fou molt intens: en primer lloc, la cata de vins (passarem per alt els detalls, no patiu) resultà un èxit i el sopar posterior també es quedà molt bé. Xarràrem, bevérem, menjàrem, xarràrem més i més alt i a la fi ens n'anàrem, uns cap a casa i altres, a continuar la festa.
El dissabte, els tallers infantils: tot preparat, el casal molt net i la xiquillà dels juniors que omplí el casal (gràcies per visitar-nos i per fer un taller). Passàrem una vesprada molt agradable i no sabria dir quin dels tallers tingué més èxit: Dolores en preparà un d'una pinza que semblava una papallona i que resultà molt vistós i de gust dels xiquets; Jose en portava un que ja era per a nota, amb microones inclòs i tot, però que també va ser molt demandat per la xicalla; els juniors feren carasetes i les cries disfrutaren pintant i posant gomets, Alícia va tornar a mostrar el seu art pintant cares a demanda del personal: de papallona, de princesa, de spiderman, de mickey... i jo preparí un de trufetes que va fer que els xiquets es xuclaren els dits literalment. I Ana, com sempre, recolzant allí on feia falta: preparant taules, fent fotos, organitzant un poquet als xiquets, i tirant una maneta quan veia que algú anava un poquet apurat, igual que Mª José, que venia amb els seus xiquets però se n'entrà a ajudar-me al meu perquè la cosa anava descontrolant-se. També estava David al peu del canó, obrint, entrant, eixint, patint calor, preparant taules, controlant que ningú es desmadrara i tancant el casal.
I finalment, diumenge pel matí, ioga, sense paraules ens quedàrem: férem treballar molt el cos, la respiració i intentàrem no fer treballar gens la ment (que és el més difícil al meu parer). Personalment disfrutí molt de la classe i de l'ambient. Sempre em sorprén quan fem eixies coses que no hem fet mai junts la sincronització que tenim. Gràcies al profe per regalar-nos el seu temps dominical. I per la vesprada, el colofó, l'entrega de premis del certamen de narrativa: assistència nombrossa, espectacle amé i premiats i organitzadors contents ¿què més es pot demanar? Res, perquè quedà tot perfecte. Gràcies a tots per vindre, per organitzar, per ajudar i per compartir. Gràcies Romeu per alleujar-me enguany la faena.
I fins l'any que ve, si voleu.

4 comentaris:

Martí ha dit...

Moltes gracies a Romeu i a tots els que feren posible que la setmana cultural enguany s' haja realitsat i a mes a mes en el éxit de sempre. Sou uns cracs i tenim que fer per recolsar entre tots a Romeu per a que seguixca per molts anys mes esta iniciativa fantástica. Romeu gracies perque se que cada any el esforç que fas es mes gran. Personalment m' agradaria colaborar i ajudarte mes pero saps que sempre em falta tems.

Martí ha dit...

Ah!, altra coseta. fique les fotos qu' heu fet al corresponent album. Gracies.

CUENCA ha dit...

jo personalment disfrute. cuant els xiquets se pasen be,i cuamt et demanen fer mes cosetes,,
gracies a tots .per colaborar,i a Romeu per el esfors que du la semana cultural.etc

MADUIXANA ha dit...

Grasies a Romeu que es l'anima de tot este acte que any a any es superen i ens sorprenen, i sense l'ayuda de tots no seria posible que es tornara a repetir, GRASIES i ja tinc ganes de vore que tenim en la proxima setmana cultural.

p.d.: ja nian penjades fotos en el facebook de la falla xuquer pues asi no se com es fa

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.