divendres, 4 de maig del 2012

CUMPLEXUQUER

FELICITATS RIGO




6 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Xe, el meu Rober, que fa anys! Moltes felicitats pel teu aniversari. Espere que passem molts bons moments teatrals com els que hem viscut fins ara i que tingues molta salut per a disfrutar de la vida. Dos besets internàutics per a tu.

JACQUIE ha dit...

TIO ROBER TE FELISITE PER ASI TAMBE, MOLTES FELISITATS Y QUE TINGUES MOLS REGALEXS

Gorgo ha dit...

Moltisimes felicitats amb un poquet de retras i un besot molt gran de part de tots nosaltres.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats per a una gran persona,un gran artiste,un gran faller i un gran amic. Et dessitge molta salut, felicitat i sort en la vida,i que la disfrutes molt al costat de les persones qque t' estimen.Ja tinc ganes de voret en el proxim sainet. Espere que cumplixques molts anys mes en la falla junta tots nosaltres.

Nelo ha dit...

Felicitats i per molts anys, company!

MADUIXANA ha dit...

Cheroni el meu Cheroni que major que estas fente,jajjajaj bueno ja el vaig felicitar pero per este mig no puc deixar de dirte algo. Moltes feliciades guapo i ja ens dirás com estaba eixa tortaeta que tenia tan bona pinta, un abraç

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.