dissabte, 19 de maig del 2012

CUMPLEXUQUER

FELICITATS ROJA




6 comentaris:

dúlia ha dit...

Vane, que calladet t'ho tenies ahir. Moltíssimes felicitats en el teu aniversari. Que siga un any intens en què atresores vivències molt boniques. M'encanta la teua frase: "eixe no és el espíritu". Que la teua il.lusió per les coses t'acompanye sempre.

F,CUENCA ha dit...

ai mare que no se que dir ,altra volta...avore que te dic ,com tots,,,que teu pases molt be, que te faxen mols regalets ,etc ,,, lo mes bo seria per fi voret en play back de aba ,que seri el teu regal .bueno que teu pases de molt be de teu dia i com diu dulia,"eixe no es el espiritu" ,, frace de la roja .ojo e.. o "eixe si es el espiritu" jajaj ,,bon dia familia

Marie ha dit...

Moltisimen felicitat,i "que cumples muchos mas" al notre costat

Gorgo ha dit...

Felicitats xuqueriiiiiiiisima, i que en siguen molts mes junt tots nosaltres. Un beset

rojuel ha dit...

Moltissimes gràcies a tots!! Així dona gust complir anys.. Besets

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Rojuel per el teu aniversari. Perdona per el retrás. Eres una fallera y persona xuquerísima. Espere que la vida et done tot el que tu te mereixes. Espere que cumplixques moltisims anys mes junt a tots nosaltres en la falla.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.