dijous, 17 de maig del 2012

CUMPLEXUQUER

FELICITATS ANA




7 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Caram, Ana! quina mirada més felina que tens en esta foto. Moltes felicitats i moltíssima sort i salut per a tu. Ojalà que conserves molts anys l'energia i la vitalitat de la que disfrutes ara. Ja ho celebrem al divendres.

ROUS ha dit...

FELICITATS GUAPISIMA ... els ulls mes bonicos de tota la falla ...

F.CUENCA ha dit...

que dirte .sense paraules..moltes felicitats ,sort,encant i bona amiga....de totes aquestes paraules en quina ens que dariem..pues en una es. vixca la mare que ta parit. que et faxen de allo que mes t'alegre tot el teu dia .,,MOLTES FELICITATS ANA..

Gorgo ha dit...

Moltes felicitats, i no pergues eixe sonriure. Un besot.

MADUIXANA ha dit...

moltes grasies a tots i la veritat el dia si que he tingut mes de lo que jo em pensaba primer perque he rebut moltes felicitacions i m'han omplit d'alegria, i segon que el mijor regal no ha segut un sino mols tindrevos a vosatros al costat i en la meua vida GRASIES PER DONARME UNA GRAN ALEGRIA I UN GRAN SOMRIURE GRASIES XUQUERISSIIMSSSSSSSSSSSSSS

Marie ha dit...

Hola ojasos, perdona el retras, moltes felicitats, no cambies may.Besos.....

Martí ha dit...

Aiiiiiiiii, Ana que no había vist el teu aniversari. Desijarte molta felicitat i molta sort. Eres una fallera xuqerisima 100x100. Eres la mes activa. Espere que seguixques igual d' activa tant en el treball de la falla com a la festa. Lo dit Ana, moltisimes felicitats i que cumplixques molts anys mes en la falla junt a nosaltres.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.