dilluns, 21 de maig del 2012

EN LA REUNIÓ DEL DIVENDRES

Us informe breument del que tractàrem el divendres en la reunió (d'allò que puc informar, clar):
1. Blai informa que la Xúquer s'ha presentat al campionat de bàsquet femení. Serà el PROPER DISSABTE, DIA 26 DE MAIG, a Sueca. L'hora encara no la sabem. Prepareu les esportives, que anem a fer un poquet d'esport. Totes les xiques seran benvingudes, no importa edat ni condició física.
2. També ens informen que enguany els jocs de taula es faran en el casal de l'avinguda d'Espanya.
3. Javier ens diu el llistat de persones que enguany els toca recompensa i han de portar-li quan més prompte millor, el D.N.I. i l'últim bunyol que tinguen. Si dubteu si sou eixes persones, li ho pregunteu, perquè en va dir moltes i no les recorde totes. És important portar la documentació a temps perquè després tingueu el que us correspon.
4. Les loteres  Montse i Rebe ens informen que teniu fins la setmana que ve per a decidir definitivament si voleu vendre loteria o si voleu pagar farda.
5. Enguany també anem a celebrar la festa de Sant Joan. Serà el pròxim 23 de juny, dissabte, i el tema d'enguany serà Hawai. Cadascú al seu gust anirem vestits fent referència al tema (no és obligat, per suposat, és per fer-ho més guapet). Es proposaren altres temes: el del top less, el naturista... però no tingueren massa èxit i acordàrem el tema hawaià.
Crec que ja està tot. Com sempre, si algú recorda alguna cosa que jo no he dit, este és l'espai per a afegir-la. I si no, que passeu una bona setmana.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.