dimarts, 1 de novembre del 2011















Serà, sens dubte, una vetlada molt especial per a Rebeca Rubio i Cortell i també per a les sis companyes que integraran la seua Cort d’Honor:



Sara Roselló i Collado,



Davinia García i Beltrán,



Rut Roselló i Ibáñez,



Isabel Casanova i Ferrandis,



Raquel Sansebastián i Beltrán i



Estela Moya i Ripoll.


Les encarregades de presentar l’acte serán les falleres Joana Tornero i Puga i Paula Ortolà i Sancho, mentre que la mantenidora serà la també fallera suecana Amparo Iborra i Nácher.



L’acte, organitzat per la Junta Local Fallera que presidix Vicent Iborra, comptarà amb actuacions musicals intercalades i moltes sorpreses més.





Està prevista l’assistència de les comissions falleres de Sueca, així com de diverses juntes locals falleres amb les seues respectives falleres majors i de col·lectius locals com ara la Societat Esportiva Sueca, l’Associació de Dones Operades del Pit de Sueca (ADOPS) i Amics del Coet.




myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.