dijous, 3 de novembre del 2011

AL DISSABTE, ÚLTIM DIA DE FUTBET¡Hola! Queden només dos dies per a celebrar les semifinals i la final del futbet femení. Com sabeu (si ho sabeu, i si no, ja ho sabeu) la Xúquer passà les eliminatòries de fa dos setmanes i per això disputarà al pròxim dissabte els últims partits per tractar de quedar en el millor lloc possible.

Supose que la cita serà al dissabte, a les 4 de la vesprada (si pot confirmar-ho o no Blai o qualsevol que ho sàpia) en el poliesportiu del Mareny de Barrequetes.

Jo aniré per donar suport moral i per si fa falta algun cotxe. Si voleu fer costat a les nostres jugadores, us esperem. ¡Ànim eixa Xúquer!

Ens veiem al dissabte.

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA PRIMERA FASE NO VAIG PODER ANAR I ARA ESTA TAMPOC, RECOLLI. BUENO XIQUETES MOLTA SORT I ANIMO CAMPEONES XUQUERISIMESSSSSSSSSSSS

dúlia ha dit...

Maduixana, eixes de lo més bé en la tele. Estàveu súper naturals tu i el teu home. Ja ho raonarem a la nit.

Soni ha dit...

El equip femeni de futbet es prou, però, prou més jove que els altres anys, ja, ja,....
No m'estranya que hagen passat a la semifinal!!!! Anim xiquetes i a per totes!!!

Blai ha dit...

Si al disapte a les 4 n lestadi del mareny.anem a per totes..ANIMO XUKERRRRRR.

Raquel! ha dit...

Hem quedat primeres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uetxo ha dit...

Enhorabona a les campiones an guanyat a lo grande com son elles. 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆⚽⚽⚽⚽🎈🎈🎉🎉🎈🎉🎈🎉

GATET ha dit...

ENHORABONA "CAMPIONESSSSSS",AL ANY QUE BE EN LA CHAMPIONSSSSSS......

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.