dissabte, 19 de novembre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... LOLA


MOLTÍSSIMES FELICITATS LOLA!!!!!!!!!!

6 comentaris:

mayte ha dit...

bon aniversari lolaaaaaaaaa

Nelo ha dit...

Feliç aniversari Lola. No sé com ho fas, però et veig igual sempre.

dúlia ha dit...

Lola, moltes felicitats. Espere que hages passat un aniversari molt bonic acompanyada per la teua família. Nosaltres el divendres et trobàrem a faltar per a felicitar-te en persona.

MADUIXANA ha dit...

AY, LOLA EN UNA MIQUETA DE RETRAS PERO NO PUC FALTAR EN DESITJARTE MOLTES FELICIDADES COM MOLT BE DIU NELO NO SABEM COM EU FAS, JO CREC QUE TENS UN PACTE EN EL DIMONI, AJAJAJJA NO CAMBIES SEMPRE ACTIVA, I SENSE PARAR D'AJUDAR AL QUE TEU DEMANA.... FELICIDADES GUAPA

Gorgo ha dit...

Moltes felicitats i quen siguen molts mes. Un beset

MARTÍ ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS LOLA. ERES UNA FALLERA DE CAP A PEUS. QUE SENTS LA FALLA MOLT A DINS, EN EL TEU COR. LA MANERA QUE DEFENS A LA FALLA I QUAND LA NOMENES ES D' ADMIRAR. MOLTISIMES FELICITATS I QUE CUMPLIXQUES MOLTS ANYS MES EN LA FALLA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.