dimecres, 16 de novembre del 2011

Sueca convoca els concursos de cartells de Falles i Setmana Santa 2012





La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca ha convocat una nova edició dels concursos per a triar la imatge de les Falles i la Setmana Santa del municipi de l’any 2012.


En ambdós podrà participar tota aquella persona que ho desitge presentant un màxim de dos originals. “Un any més, des de la Regidoria de Festes hem convocat estos concursos amb l’objectiu de triar els cartells que representaran a dos de les festes més arrelades al nostre municipi.


Els treballs presentats seran valorats per un jurat professional, i esperem que els cartells triats siguen artísticament els més idonis i siguen del gust de tots”, ha afirmat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.



El format serà A-4 i la tècnica lliure, sempre que la seua reproducció no oferisca dificultats. A més, podran presentar-se obres en format digital, sempre que s’aporte una prova impresa i la seua resolució siga com a mínim de 300 x 300 píxels per polzada.



En el cas del cartell de Falles, haurà de portar obligatòriament el text: SUECA FALLES 2012 – Ribera Baixa, Festa Declarada d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana; a més de reservar una zona perquè apareguen els logotips de la Junta Local Fallera de Sueca i l’Ajuntament de Sueca, Regidoria de Festes.


En el cas del concurs per a triar la imatge de la Setmana Santa, els cartells presentats hauran de portar el text següent: SETMANA SANTA DE SUECA 2012; a més de reservar una zona per a incloure els logotips de la Junta Major de Confraries i de l’Ajuntament de Sueca, Regidoria de Festes.



Els originals s’hauran de presentar en la Regidoria de Festes, en horari de 9 a 14 hores, fins al 5 de desembre. Per a més informació, es poden consultar les bases dels dos concursos en la web de l’Ajuntament de Sueca: http://www.sueca.es/

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BUENO JO NO TINC MOLTA GRASIA PER A TOT AÇO, PERO IGUAL ALGUN MEMBRE DE LA NOSTRA COMISSIO SI QUE PARTICIPA I TINDRÀ TOT EL NOSTRE APOYO

Anònim ha dit...

Si son tan cutres com l'any passat a l'hor de triar, no cal que espresente ningú

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.