diumenge, 6 de novembre del 2011

CAMPIONES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CAMPIONES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


EN BREU, TINDREU MES FOTOS I UN XICOTET ARTICLE D'UNES GRANS XUQUERETES

8 comentaris:

Esther ha dit...

ENHORABONA A TOTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dúlia ha dit...

Va ser molt emocionant. Pensava escriure ara l'article però com està ja la foto m'esperaré uns dies i aixina no ho fem tot en un muntó. Enhorabona a les campiones, que jugaren de categoria tant en tècnica com en comportament.

laura ha dit...

Enhorabona a totes sou unes campeones, el primer any que jugen y guanyen son les millors!!!

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA CAMPEONES.... AY QUINA NOVA GENERACIO DE XUQUERISSIMES TENIM..... AHI, AHI, AHI.... CAMPEONESSSSSSSSSSSSSS

BLAI ha dit...

OLAAA YO ENGUANY TENIA UN RUN RUN KE ANAVEN A GUAÑAR JEJEJE.VA ESTAR MOLT EMOCIONAT ASTA EL ULTIM MINUT,LA CONCLUSIO ES KE LA COPA PACA EL CASAL DE LA XUKER...SOM MOS DE LA XUKER ..DE LA FA..
dew

DESIRE ha dit...

ENHORABONA M'ALEGRE JA TENIM UNA COPA MES EN LA FALLA.

Martí ha dit...

Enhorabona a totes! Sou les millors. Sou xuquerísimes. Estem molt orgullosos de vosaltres. La veritat es que m' habera agradat anar els dos díes que jugareu pero les obligacions meu impediren. Enhorabona a totes.

Mayte ha dit...

ENHORABONA A TOTES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.