divendres, 22 d’abril del 2011

LES GLAM???

Aquestes xiques, en el seu dia, foren les glam de totes les glam. Hui, en les falles de 2.011, és tot el que queda d'elles. Noves xiques volen entrar al grup de les glam, una d'elles molt estupenda. Un moxo i una pinza al cap es ficà i les glam la van repudiar. En aquesta foto vos vull demostrar que si a la del moxo no la podeu acceptar, s'ha de pensar que les xiques del glam, AIGUA FAN. P.D.: El muntatge està fet amb molt de carinyo. Vileda.

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LES MEUS XIQUES PER FAVOR..... JAJAJAJA, LA NOSTRA AMIGA "VILEDA" ES MOL FORTA... JAJAJAJ

pili ha dit...

jajajjajajaaj vileda, sense comentaris

Carla Moralita ha dit...

que wapes estem!!!, si es que hasta fent cares lletges estem divines de la muerte!!!!!!!!

trini ha dit...

Por el amor de DIOOOR !!!!!!!!

mayte ha dit...

JAJAJAJAJA, molt bo el muntatje, si senyor, enhorabona a vileda, que no se qui es ...per cert

Glam ha dit...

Senyora fregona perque ens faltaria saber si es vileda o es bosque verde o pinyata xina. Aixina as entrat en molt mal peu per a poder ser glam, ademes vaig a dirte una cosa, el glamour es porta en la sang.

vileda ha dit...

ji,ji,ji.......

vileda ha dit...

senyoras del glam,si que ès veritat que es porta a la sang.Ja que he estat a Barcelona i els meus amics diuen que encara que feu cares rares esteu divines,els amics dels meus amics que esteu estupendes,la germana del meu amic i el seu marit,que la de bais i la de dalt de la dreta amb molt de glamur,etc,etc,etc....Estais divinas de la muerte.A Barcelona heu trionfat.

Nelo ha dit...

Els amics dels meus amics? No sereu les de "Objetivo Birmania"? De tota manera, quina portada per a un disc. Heu parlat amb la Disney? Hannah Montana ja està molt vista.
I la del mig a la dreta... "Les Glam tenen fam". Ara en serio: mira que sabeu passar-vos-ho bé.

la capi de les glam ha dit...

Sra. Vileda, es pensa que aço es quedara aixina? de moment tots els punts que tenies guanyats per entrar en les glam els has perdut, avorem com el conseguixes!

vileda ha dit...

no seu agafeu aisina,que jo vos done molta popularitat,fora de les nostres fronteres valencianes,i vos dise molt alt,ji,ji,ji....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.