dilluns, 18 d’abril del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......ALEJANDRA

CONTINUEM DE CEL·LEBRACIONS, AVUI ÉS EL TORN D'UNA DE LES MENUDETES DE LA FALLA, AVUI COMPLIX ANYETS ALEJANDRA.

UNA XUQUERETA QUE VIU LES FALLES MOLT INTENSSAMENT, DE SEGUR QUE HO DEU DE PORTAR AL GENS.........

ALEJANDRA QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL, QUE DE SEGUR QUE HO SERÀ!!!!!!!



MOLTÍSSIMES FELICITATS BONICA!!!!!!!!!!!!!

8 comentaris:

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Alejandra. Esperem que estos dies de pasqua disfrutes molts amb la família i els teus amiguets i que jugues molt amb el teu gosset.

MADUIXANA ha dit...

ESTÀ SI QUE ES UNA FALLERA DE LES AUTENTIQUES, ACOMPANYA DELS SEUS IAIOS I TIOS, A MES DE LA RESTA DE XUQUERES L'AGRADA MOL QUEDARSE ASI EN SUECA I DISFRUTAR D'AQUESTES FESTES.
MOLS BESETS ALEJANDRA I QUE DISFRUTES DE LA CELEBRACIO I REGALS EN TOTA LA FAMILIA.
FELICIDADDES

angeles ll ha dit...

moltes felicitats bonica!!!

ROUS ha dit...

FELICIDADES PRINCESA ..... QUE DISFRUTES MOLT D´AQUEST DIA EN ELS PAPIS , IAIOS , TIOS I QUE ET FAJEN MOLTS REGALETS .
ROUS

mayte ha dit...

bon aniversari

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la meua princesa. Una fallera que ningú diria que no viu açî, pero que quant ve a falles no mès vol anar al casal i vestirse de fallera. Un beset de tota la familia.


La tia ELI.

JACQUIE ha dit...

MOLTES FELICITATS ALEJANDRA, JA SE KE TANREGALAT MOLTES COSETES, KE PASES UN DIA MOLT ESPESIAL EN COMPAÑIA DE TOTA LA FAMILIA BESOS DE FANY, JACQUIE,RAMON Y EDGAR

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Alejandra! Eres fallereta Xuquereta 100 % com els teus iaios i tios. Esperem que sigues molt felis, que el regalen moltes cosetes i que cumplixques molts anys mes junt a tots nosaltres en la falla Xuquer. Moltes felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.