divendres, 8 d’abril del 2011

12 MARÇ. I EDICIÓ CONCURS DE BARRETS





Aprofitant que el dia de la cavalcada del ninot tinguérem la macrodiscomòvil pagada, ens trobàrem un dia més de festa aquestes falles.




Com si no en tinguérem prou.

Però una festa és una festa i la del dissapte día 12 de març va ser "per llevar-se el barret" , com es sol dir, o millor dit per a posar-se'l, perquè a eixa festa havíem d'acudir tots els xuquerets amb el "sombrero) posat o barret, en valencià , però ho digam com ho digam , va ser una gran festa i un gran concurs ….. jejejejeje que puc dir jo si guanyàrem el primer premi!!! Bé va estar compartidet amb les xiques maceta per a que no se m'enfaden.




Però això no és el més important, el més important és que tots i cadascun dels xuquerets férem mostra del nostre ingeni, aptitut que és tant important en una falla....... I no es penseu que no hi havia varietat, que hi havia molta.....

Desde les viudes negres, en el cap amb aranya inclosa,


passant per vaquers, algun cordovés , un barret ple de claus antigues (per cert, que bé hagueren vingut eixes claus per al ral.li),











barret amb el títol "cau infestat de visitants"… com sempre inventat per el "Papi" que sempre porta coses molt divertides ….











Els de la meua colla no és que foren els millors, però del que si estic ben segura, és de que eren els més bons ….. a què si???


Els “sombreros-xuxes”, bo li direm “ barret-llèpol”, els compartírem entre tots, que per a mi va ser el millor (si és que allò comestible unix) .








I el premi individual era elegant, elegant, Mª Àngeles pareixia una princesa, rodejada de barrets globus, barret fregona i algun que d'altre faraó .










A Meraldo no li donà temps a fer-se'n un, estaria fent bunyols, però busqueu-lo a la foto .....




Sols espere que la 2ª edició arribe prompte, perquè això voldrà dir que ja estem en falles, les falles del 2012 , i que siga el doble millor si cap, que la primera.


* HO HA ESCRIT ROUS.

6 comentaris:

dúlia ha dit...

La veritat és que la festa es quedà molt bé. Jo crec que el premi compartit va ser molt just perquè les dos colles, cadascuna en el seu estil, estiguéreu molt encertades. El més important és que ens ho passàrem bé i tornàrem a mostrar que només ens fa falta que ens bufen una miqueta l'orella per a posar-nos a idear.

MADUIXANA ha dit...

TENS MOLTA RAO ROUS VA SER UNA NIT EN LA QUE LA COMISSIO VA ESTAR UNIDA PER EL ENGINI QUE ENS CARACTERITZA, GRASIES A TU PER LO QUE JA SAPS.... I ANEM PENSANT JA AL ANY QUE VE COM EL PODEM FER EL BARRET.

MADUIXANA ha dit...

AH!! EN EIXA FOTO FALTE JO, JAJAJAJ

dúlia ha dit...

Sé que no és el tema però no vull deixar passar l'ocasió per a recordar-vos que hui, a les 8 de la vesprada, en la casa de la cultura, inaugurem la nostra setmana cultural amb la xarrada de Martí. Tot aquell que puga i vullga, allí estarem.

mayte ha dit...

jo no vaig poder assistir, pero no hem cap el dubte de que sou molt bons i unics, es bufar l´´orelleta i de seguida les idees estan aflor de pell, soc molt pero que molt bons,jajajaajja.
en fi , espere que seguixca la tradiccio, es molt bon alicient.

mayte ha dit...

per cert,Rosa, ho has fet molt be, esperem `ronte que ens acompanyes a la trayecctoria del blog, enviant articles i coemntaris ,jejejeje,. jo senmpre donant feina, pero buenooooo, algo tenim que fer, i tu ho has fet molt be amb aquest article, auixi que enhorabona per tu tambe.
gracies

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.