dilluns, 11 d’abril del 2011

15 MARÇ. PLAY BACKS CORT MAJOR

I ELS DIES GROSSOS DE LES FALLES ANAVEN APROPANT-SE............ JA NO QUEDAVA RES PER A DORMIR POC, VESTIR-NOS DE FALLERS, ANAR A LES "DESPERTAES", ELS ESMORÇARS, PASSACARRERS, BALLS AL CAU, FER CUES PER A ARREPLEGAR EL TEU PLAT DE PAELLA........... EN FI NO QUEDAVA RES PER A LES FALLES!!!!!!!





PERÒ COM QUE ELS AUTÈNTICS FALLERS SABEM QUE FALLES NO SÓN SOLS 3 DIES, ARRIBÀ EL DIA DEL PLAY-BACK, DIA ON MOLTS XUQUERETS TRAUEN LA SEUA VENA ARTÍSTICA I ENS DEMOSTREN LES SEUES HABILITATS PER AL BALL, L'IMITACIÓ I COM NO ENS DEMOSTREN QUE TAMBÉ TENEN UN GRAN SENTIT DE L'HUMOR A L'HORA D'INTERPRETAR L'ARTISTA ESCOLLLIT PER A L'ESDEVENIMENT.




COM TOTS ELS ANYS, I MIRA QUE JA DEURÍEM D'ESTAR ACOSTUMATS, ELS NERVIS ES PALPEN AL NOSTRE HUMIL "TRANSFORMADOR" D'ARTISTES, LES BOTELLES DE CASSALLA I BLAVET PASSEN D'UNES MANS A ALTRES PER TAL D'ACONSEGUIR EL XUPITO QUE FARÀ QUE VAGES ESCALFANT MOTORS...................








I ARRIBA EL TORN DE LA TEUA ACTUACIÓ, EIXA QUE HAS PREPARAT DURANT MESOS O DURANT DIES, NO IMPORTA. S'OBRIN LES CORTINES DEL NOSTRE XICOTET, PERÒ ACOLLIDOR ESCENARI. NO DIVISES MOLT BÉ A LA GENT, PERÒ SAPS QUE ESTAN AHÍ BAIX ANIMANT-TE.






LA LLUM DEL FOCUS T'ENLLUERNA, EL COR SEMBLA QUE SE'T VAGI A SORTIR DEL PIT............ I ÉS EN AQUELL PRECÍS MOMENT QUAN PENSES........... NO M'ENRECORDE DE CAP PAS DEL BALL, PERÒ NO PASSA RES, JA NO HI HA VOLTA ENRERE.


PERÒ, INEXPLICABLEMENT, LA MÚSICA COMENÇA A SONAR I ELS PEUS COMENCEN A MOURE'S. SI, JA ES COMENÇA A ENDEVINAR EL QUE ERA LA COREOGRAFIA QUE HAVIES ASSAJAT DIES ABANS!!!!!!!!!!!!!! EL COR COMENÇA A BATEGAR ALTRA VEGADA, PERÒ ARA, POC A POC, EL SEU BATEG COMENÇA A PERDRE FORÇA FINS QUE ARRIBA LA FI DE LA MÚSICA, SENTS ELS APLAUDIMENTS DEL PÚBLIC, SE'T POSA LA PELL DE GALLINA, VEUS COM COMENÇA A DIBUIXAR-SE UN SOMRIURE EN LA CARA DE LES TEUES COMPANYES D'ACTUACIÓ I TENS GANES DE MÉS, VOLS TORNAR A ACTUAR, PERÒ NO POT SER, FINS L'ANY QUE VE NO TORNAREM A SENTIR EIXA SENSACIÓ..................




EN FI, TOTA UNA EXPERIÈNCIA QUE RECOMANE PASSAR-LA, ALMENYS, UNA VEGADA A LA VIDA.

5 comentaris:

Nelo ha dit...

La qüestió és que, el dia del playback pensem que ens falta una setmaneta de preparació, i resulta que açò que improvisem queda bé i allò que teníem a punt encara millor. Està bé que siguem exigents, perquè tenim un públic molt bo, però també cal proclamar que som bons perquè el públic ens ho reconeix.

dúlia ha dit...

Més que bons, sou extraordinaris. Es nota en els vostres gestos i en les vostres cares l'entrega i la il.lusió que poseu en els playbacks, la qual arriba a totes i cadascuna de les persones que estem en el pati de butaques. Personalment és una de les nits que més disfrute i sempre se'm fa curta. Gràcies per traure'ns la carcallada amb els números còmics i per fer-nos sentir nostàlgia, amor, desamor i tot allò del que parlen els temes que cada any escolliu. Sou xuqueríssims.

Mayte ha dit...

i colli Esther ,esta feta u na artistaá, ajajajaja, m´hasfet reviure el dia dels play-backs,ejejejej, si senyor, sou magnifics, pero sempre improvisant i es quant millor ix tot,jejejeje
Anim i l´´any que be mes
ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS

Martí ha dit...

Moltes gracies a tots volsaltres per fermos sentir calor y carinyo. Jo meu pase molt be eixa nit,pero el que més m' agrada de veres es vorevos riure. Vore la risa en els vostres rostres em fa ser molt felis,perque aixi creec que per un momentet s'au rist i oblidat dels problemes i maldecaps cotidians, i aixó es lo que mes en reconforta. Tambe voldría manifestar la maeua gratitut als meus sufrits amics que, com cada any fins a la mateixa nit , no saben de que van a eixir i aixina i tot,renegant un poquet, eixen i cumplixen com uns campeons. Moltes gracies amics i que sapiau que vos vullc.

MADUIXANA ha dit...

BUENO POC EN QUEDA QUE DIR, DONAR GRASIES A TOTS ELS QUE ENS ANIMEN EN ELS SEUS APLAUDIMENTS, XIULIT. TAMBE COMBIDAR A LA GENT QUE NO A PARTICIPAT MAI ES TIRE AL RUEDO I VORA COM L'AGRADA, I SI NO QUE LIU PREGUNTEN AL XULO, JAJAJAJA, QUE NO VOLIA EXIR I DESPUES VOLIA TORNAR A PUTJAR. GRASIES DE NOU ALS PARTICIPANS QUE ENGUANY A SEGUT TOT XULISSIM

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.