divendres, 15 d’abril del 2011

AVIS IMPORTANT

¡Hola! Només recordar-vos que demà, dissabte 16, sobre les 6 de la vesprada, hi haurà en el casal tallers i jocs per als xiquets. Al dimenge 17, a les 10'30, ens vorem a l'assut de Sueca (no la de Cullera) i anirem tots caminant fins als canos. Qui vulga que es quede després a dinar a l'assut. I diumenge per la vesprada, a les 18'30, en el Bernat i Baldoví, espectacle infantil en l'entrega de premis de narrativa. Esteu tots convidats, fallers i no fallers. Tot el que us he dit és gratis, després no digueu que no donem res. Us esperem.

6 comentaris:

thara ha dit...

Entonces fins les 18:00 no comencen els tallers?

dúlia ha dit...

Crec que el tríptic posa a les 17'30. Si voleu passar-se a partir d'eixa hora, procurarem tindreu a punt. ¡Que guai! Tindrem visita dels juniors i tot.

Thara ha dit...

Si nosaltres hem preparat un o 2 tallers per si hi habia mes gent del normal esqe del nostre centre van prou nanos,,,
Nosaltres anirem a les 17:00 o x ahi...
Fins dema

Anna ha dit...

se sap qui ha sigut els guanyador de narrativa? es avisen, perquè estiguen per arreplegar el premi?gràcies

dúlia ha dit...

Anna, arribe tard per a la contestació però ho conteste i ja queda clar. Enguany els guanyadors sí que han sigut avisats perquè l'any passat no els avisàrem i hi havia poca gent, aixina és que enguany estaven tots avisats que tenien premi però el que no saben fins que no estiguen allí és el premi que tenen.

Anna ha dit...

moltes gràcies, Dúlia per contestar.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.