dissabte, 25 de juliol del 2009

PROBANDO, PROBANDO


Vaig a provar altra volta, a vore si ara m'aclarisc. Per si algun cas eixira la foto bé, us dic que és un lloc de la ciutat de València. Ja sé que la foto no té molta qualitat però me la tirà la meua neboda Patri, que llavors tenia 5 anys, aixina és que no sigueu molt crítics. Que vaja bé.

7 comentaris:

mamixula ha dit...

Hola bon dia!!

Soc Natalia i encara que no soc de esta falla,m´agradaria molt poder participar amb vosaltres.
Dulia tu me coneixes bé i saps que tinc molta simpatia per la vostra falla i si no vos pareix mal,crec que se on estás...
Pot ser que siga al Bioparc??sinos m´ha encantat poder jugar amb vosaltres.

dúlia ha dit...

Enhorabona Natalia, a la primera va la vençuda. I pel fet de no ser de la falla, no passa res, quan més gent participe (en açò i en totes les coses) millor. A vore si t'animes i ens poses alguna foto teua d'eixes escapades eivissenques que feu que s'ho passeu super bé (bueno, d'eixes no, que jo ho endevinaré de seguida).

encarni ha dit...

natalia,eres la millor lo que diu dulia el que no sigues de la nostra falla no vol dir res,jo també tinc molta simpatia per la vostra falla,aunque de vegades vos ambotine es sempre amb carinyo.
per cert ahir va ser el meu cumple i ja m'adonat conter dels meus amics i del meu home que no se han enrecordat de dir res a la web per a que me ficareu,però te igual jo mateixa en feliçite en la web.
FELIÇ ANIVERSRI ENCARNI ERES LA MILLOR.ELS ANYS NO PASEN PER TU.CADA DIA ESTAS MES JOVE.EIXOS 30 QUE HAS FET ES PORTES DE CATEGORIA.

dúlia ha dit...

¡Ai Encarni! Això és positivisme i lo demés són cuentos. Moltes felicitats pel teu aniversari i espere que li faces pagar al teu home ben car l'oblit demanant-li un regal super, super. Que et vaja molt bé.

encarni ha dit...

graçies Dulia,cuan vatga a casa ja li fare pagar,i al diumentge al campet als meus amics,ji,ji,ji...

Esther ha dit...

Clar que sí mamixula!!!!!! quan més gent sigam comentant als blogs millor, si no es fa un poc monòton sempre comentant els mateixos. bé fins el proper article.

MADUIXANA ha dit...

DULIA TU ERES UN ALTRA ANIMA CORREDORA, COM LA NOSTRA AMIGA MAITE I MOLTES MES QUE NIAN PER AHI, I LA VERITAT LA NOVA SOCIA DEL BLOG MAMIXULA L´ENSERTAT, A PROPOSIT BENVINGUDA.... ARA A PER L´ALTRA QUE VEC QUE JA NIA PER AHI PERO ESTIC DE VACANSES I NO EN FUNCIONABA MASA BE EL INTERNET EN CASA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.