dilluns, 20 de juliol del 2009

Aquest article va dedicat......per als de.....

IBIZA

Que podem dir d´aquesta gent, que va arrivant el temps d'avandonar el barco per a agafar l'autobús???..
Pues res, que ixes nits tan fantástiques de borraxera, (que si la memoria no ens falla, que arrivaren asta els fills a buscar als pares) i ixe aguant que tenieu per les nits, va acabant-se, pues l´edat no perdona….
Ibiza, sols queda dir-vos que ixes nits en les que veleu tant, la resaca vos pot afectar.
Bueno , pues res, asi teniu a les vostres xiquetes que vos volen molt(molt en el fondo, jijiji) i que esperem que aquestes falles siguen igual o millors quels altres anys, tinguent en conte la resaca del dia después……


PD: Amiga aquí li tocara despres????.....
Sera als mes grans o als més menudets????..


XIQUETS, APOSTEU QUE ASO VA DE BO!!!!!!!

*Article Inma & Fanny

13 comentaris:

encarni ha dit...

senyoreta fani i senyoreta inma.Puc dir en nom de tots els estem en ibiza que encara mos queda molt de estar en el barco,a les xiquetes com vosatros i la desi pasereu casi segur de ser les beibis a anar al autobus de benidorm,i no en quede curta.també podrieu anar a tocarli la f...............i no ma senta mal l'article,ja que en considere quinse anyera i jove.per cert eixe fill que nomeneu en eixe article no la va dur a casa se nanaren de festa junts....ji,ji,ji.voleu que diga algo més?

rocio ha dit...

Mira que son punxes estes xiquetes...
Encarni se nota que no ta sentat mal l'article, jajajaja
Jo aposte per els mes grans¡¡¡

dúlia ha dit...

¿què és això d'Eivissa? ¿El Imserso va a Benidorm i el pre-imserso a Eivissa? ¿Se n'aneu de vacances tota esta colla a Eivissa? ¿No deia Encarni que no tenia vacances? Estes i més preguntes sense resposta en... EL BLOG DE LA FALLA XÚQUER.

Anònim ha dit...

encarni no tanfades......... si per tu no anaba, si tu eres la mes xobe de la foto, jijiji

encarni ha dit...

graçies anonim,dulia si tinguera que anar algun lloc seria amb el yate de la meua sonia ,al xalet de la meua susana,amb les entraes VIP de la meua angeles i com no...amb la meua targeta oro tots junts cap a ibiza,lo que eixes cries desconsideraes no saben anar a ningu lloc sense nosaltres i la nostra marxa.ua deisat clar.fins demá.

Anònim ha dit...

jo no ho tinc clar encarni, pero gens a vore si fas el favor i ens dius si vas o no a ibiza en yate, avio o nadant això es el de menos

fanny ha dit...

mira mira mira señore o señora encarni,pk clar despues de la festa ibizenca que fereu ja no tinc clar si eres señora o señorita pk la veritat sk la majoria em vaeu demostrar tant a mi com a la meua amiga que esteu tote fetes un inserso,que si sentint camilo sesto o los pecos ect,pareixien que estageren en plena joventut mamare i marisa que el resto,ah i no olvirase de desi i de mi que ja era el no va mas sentin los lunis pk clar que no te solvide que som les xiquetes i sempre eu serem i pasarem al inserso segent les xiquetes pk vosatros sempre anirem per davant de mosatros.un bes guapeta.sisi tu encarni.

dúlia ha dit...

Per cert, m'imagine que Roser estarà encara igual però si algú s'entera d'alguna cosa perfa que ens ho faça saber.

jacuie ha dit...

ENCARNACION DEL ROMERO¿de vacasions? a la ba, al campet i iautes be xiqueta, sobre lo de IBIZA, no dic res ia parlarem.

jacquie ha dit...

DULIA, la preñaeta labist hui i esta igual.

INMA ha dit...

ENCARNI......... QUE AS DIT?? QUE SENSE TU NO SABEM ANAR DE FESTA??? JAJAJA, JA VOREM JA....JIJIJI

encarni ha dit...

ja estic así.si inma no sabeu anar de festa.i tú jacki vax al campet per a disimular i tú estefania muñoz más per poquet que vatga per davant de tú,perque es poquet,ji,ji,ji,ni tú(TRANCAS)ni desi(BARRANCAS)mos arribeu als ditets dels peus.i lo de camilo,pecos i la pantoja era per rememorar els temps de jacki,marisa,emilio i ramon,i el muxaxo va fer un esforç molt gran per a que eixes persones seu pasaren bé.

MADUIXANA ha dit...

EI COLLI COM ESTA EL TEMA, NO SE MOLT VE AON DIREGIRME, BUENO DONE LES GRASIES PRIMER QUE RES A INMA I FANNY, I ELS COMENTARIS A ELLES ....... JA ES FARE EN PERSONA, JAJAJAJA, ENCARNE, ERES DE POR, PERO DE PERO EH!, FICAT ULLERES DE VISTA I DE MOLTA GRADUASIO PERQUE TU DE ESTES DOS XIQUETES EL DUS PROU PERO PROU, I LA VERITAT ESTOS D´IBIZA JA RES, JA SON MES DE BENIDORM, A MES COM LA COLLA D´INSERSO NO NIAN EN TOTA LA FALLA, SOM ELS MIJORS, PUES POC A POC ANEU ARRIMANSE A MOSATROS, JAJAJAJA, NO EN SAP MAL AL CONTRARI VOS PODEM ENSENYAR MOLTES COSETES, JAJAJAJA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.