dilluns, 27 de juliol del 2009

Aniversari de...

ENCARNI (la 1º dama)
FELIÇ ANIVERSRI ENCARNI ERES LA MILLOR.ELS ANYS NO PASEN PER TU.CADA DIA ESTAS MES JOVE.EIXOS 30 QUE HAS FET ES PORTES DE CATEGORIA.
*Article d'Encarni

16 comentaris:

rocio ha dit...

Encarni eres unica, moltes felicitats i que heu pases molt be aquest any tan especial per a tu i per a la resta de la familia.
Felicitats¡¡¡

mamixula ha dit...

Moltissimes felisitats!!!!!!
Estas com una cabra Encarni,mira que vals,no cambies mai eres una tia genial.Lo dit moltissimes felisitats!!!

Carmen ha dit...

Moltes felicitats de part de Romeu, Mar i Carmen¡¡¡. Estàs autèntica en la foto, em recorda a eixa nit de disfreses que ens ho passarem molt bé i quan Romeu es fica eixes orelles amb el gorro de bany.
Que ho passes molt bé amb la familia, et desitgem molta salut i alegria (que ja la tens). Besets.

Esther ha dit...

Encarni moltíssimes felicitats!!!!!!!! I ja no queda res mñes que dir-te perquè ja t´ho has dit tu tot. Eres genial!!!!!!!!!1

jacquie ha dit...

Moltes felicitas de part de Ramon y Jaqui, crec que tacaigut algun numero en el 30

dúlia ha dit...

Completament d'acord amb Jaquie, jo també crec que eixe 30 en sona una miqueta estrany però bueno, si Encarni vol fer-ne 30, doncs en fa 30 i s'ha acabat. Moltes felicitats guapa.

Soni ha dit...

Si, si que en faça 30, ja que jo soc de la mateixa quinta, aixi jo tambén tindre 30. Moltes felicitats, i que mai et falte l'alegria.

familia furio-mas ha dit...

moltes felicitats a la fallera mes autenica i humilde de la falla. portes els 30 anys molt be. no et cregues kel lliuraras de pagar la torta.Marti. Moltes felicitts amiga, i si tu tens 30 jo tambe, val.besets Gorgo

familia romeu-andreu ha dit...

Moltes felicitats de part de Rober i Marie,i que en cumplisques mols mes de 30..........jejjeejjejejej.

encarni ha dit...

moltes graçies ,m'ha emocionat se hau enrecordat de mi!!!!!! i jo no se perque la potra en lo dels meus 30 anys.cuan el muxaxo en fa feliçitar me heu va dir,i jo meu vaig creure.un altra cosa!!!!!!de qui ha segut la idea de la foto,ja que en eixa pareix que entinga 37.ah! i lo del article super,super mega guai.parlant enserio moltes graçies de tot cor,esta falla i aquests amics que tinc son lo millor que una persona pot desitgar.

fanny ha dit...

encarni moltes felisitats,encara k aixo de 30 anys res res son perlomenos tirant per vaix 40 ants eh guapa.

INMA ha dit...

moltissimes felisitats, i que estas molt jove,
Encarni que no begues tant de cubateta alli en la mar eeeeee, que es mal.jajaja

encarni ha dit...

a tu te xiven moltes coses,inma.total en vaig fer un poquet de cerveza amb llimeta,o era..... ji,ji,ji.

INMA ha dit...

jajaja, sisi que meu xiven, ara seu paseu re be alli ... ya anire un dia a ferte una visiteta jajaja

MADUIXANA ha dit...

SI,SI, 30 o NO 30, QUE MES VOLGERES TU GUAPA, JAJAJAJAJAJA, SON UNA MIQUETA PROU MES BANDIDA, JAJAJA, PERO L´ANIMA I EL ANIMO EL TENS NO DE 30 MES BE DE 15, MOLTES FELICITATS DE PART DE LA MEUA XIQUETA I DE LA MEUA QUE TINGES UN MOLT BON DIA, I OJITO QUE A LA TEUA EDAT JA NO ES POT FER EXESOS, JAJAJAJAJAJA

dúlia ha dit...

Soni ¿encara estàs per ací? jo et feia trotant per la pradera asturiana. Bueno, vages quan te'n vages, que tingueu un bon viatge. Ja parlem quan tornes, que hem d'anar a ca Reme, que enguany la tinc propet en la mar. Està en Dramis. Ja parlem.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.