divendres, 3 de juliol del 2009

POCS PERO BONS


Si senyores al final el dissabte dia 27 de juny, es va celebrar la nit de Sant Joan al cau faller de nostra comissio FALLA XUQUER, la veritat que va estar un poc estranya , jo hem trobaba com si fos en ma casas , jejejejeje, mai millor dit, en fi , ho dic , per que " EREM POCS PERO BONS"., fins la nostra amiga la Baldo ens va portar pèr primera vegada al seu fill PASKI, per primera vegada al cau.Pasqui ja eres un dels nostres,jijijij

El permis ens va vindre un poc tard per fer mes d´allo que ú vol , i encara ho apanyarem prou be, seriem unes 60-70 persones, que mes vols, per a ser una cosa pensa i feta, jajajaja, com deu de ser, cosa de falla es.

Per el mati alguns fallers, anarem a esmorçar i per fer una mica de feina, arreplegar trastets vells, fer una mica de suor a les camises, el campet hi havia que netejar.lo, bueno i eso....
Per la vespra nostre amic EL FORNER, ens vingue carregat de tot tipus de cables , llums, ventiladors, sobretoto aixo,jijijiji, nosaltres ens vegerem sobre les 20.h., i com no , de tot hi havia, uns fent-se la cervessseta, per aplacar la calor, altres portant trastos vells per que la muntona de foguera d´aquest any durara un poc mes en cremar, altres fent foc per a torrar un poc embutit, altres com jo , dedicant-me a fer les fotos que ja podreu vore al album 4, gracies GEMMETA.

En fi, tinguerem fins i tot " CONCURS DE COQUES", on aquest any hi haguerem 5 participants amb coques dolçes i salades,(elles forem , Encarni, Rocio, Aida, Maduixana, Ester, tambe tinguerem jurat, creat com no, per nostra fornera DULIA, nostra prenyaeta ROSER, i JULIAN.

XIQUETESSSSSSS, hora de sopar, ferem taula unica i gran com deu de ser, canço obligada i conmemorativa per a nostres artistes i esportistes del basquet femeni, que per si d´algu no sabia a donat , SOM CAMPIONES amb 1 premi de basquet femeni, ENHORABONA XICONES.
I ara ja ve allo, l´hora d´arrimar el cau , preparar traca per encedre la foguere i començar promte el ball que xiquets a les 3 s´acaba.

La foguera tarda un poc en encedre, el de la manguera va donar un poc d´animacio, xiquets, i grandets que volien banar-se i com no aquell vei, que s´asoma a vore que es el que pasa per el carrer, gracies veins ,esta vegada no hem tengut ningun sobresalt , ens hem portat be , veritat?????
L´hora del ball, feia una calor sufocant al cau, i clar la gent esta al carrer, ens visitaren amics de l´avinguda, del materal i els nostres propis fallers que no havien pogut vindre per aconteciments, varios, ja sabeu ara s´estila aixo de fer comunions un dissabte per la nit, i ja saps tens que quedar be, i el que pasa pero despres tambe ens visitarem i com lo prometido es deuda, fins les 3.

L´ANY QUE BE MES

PER CERT ESTEM ESPERANT LES FOTOS

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

VAMOS, JO CREC QUE LES PERSONES QUE PER EL MOTIU QUE FORA NO POGEREN GAUDIR DEL "SAN JOAN" D´ENGUANY LLEGINT ESTE ARTICLE ESTIC SEGURA QUE ES QUEDARA MOL CLAR.
MOLTES GRASIES GUAPA,QUE COM SEMPRE I EN LA TEUA LINEA EN CONTES TOTS EL DETALLS EN EL MINIM DE PARAULES, I LA VERITAT ES QUE PASAREM UNA ESTONETA DE LO MES DIVERTIDA I AGRADABLE... AH! PER CERT UNA PUNTUACIÓ , ENCARA QUE EL JURAT EREN ELS QUE EN ESTE ARTICLE S´HA NOMEN LA VERITAT JO NO SE D´AON VAREN EIXIR EL 12 RESTANS, JAJAJAJAJA

dúlia ha dit...

És que hi havia, com en l'exposició del ninot, opinió del jurat i opinió popular. La veritat és que jo pensava conforme s'havia presentat la cosa i conforme els que érem per a sopar el divendres que hi hauria molta menys gent, però trobe que es quedà molt bé i la foguera, molt xula i amb molt bon cremar.

dúlia ha dit...

Sóc jo altra volta. És que he mirat ara les fotos i volia fer dos comentaris: respecte a sant Joan, que les coques que hi ha són les guanyadores: la salada, d'Esther, la dona de Cuenca i la dolça, de Rocío. I respecte al futbet ¿com pot ser que en una porteria tan xicoteta l'any passat ens clavaren 7 gols en el primer partit?

MADUIXANA ha dit...

DULIA EL FUTBET ES UN JOC RAPIT, UNA MIQUETA MES RAPIT I MES AGRESIU EN FORÇA I EN JUGADES, AL QUE VOSATROS EN EL FUTBET FEMENI DEL ANY PASAT JUGAREM, A MES EL PUC ASEGURAR QUE CUANT ESTAS AHI VAIG EN LA PORTERIA VOLDRIES QUE FORA MES MENUDA PUES CUANT EL VEUS EL BALO DE CARA, AI MARE EL FALTEN MANS I CAMES PER PARARLO... EN AÇO NO VULL ASUSTAR A NINGU, TOT EL CONTRARI, TENIM QUE FER COM EN EL BASQUET, ENTRANAR UNA MIQUETA AVANS DEL PARTIT

Mayte ha dit...

dulia el article que ens as enviat esta setmana ix, crec que dema ,gracies

Per cert jo no tinc fotos del jurat, ja saps dulia si tu en feres i se que si , pasales per a penjarles al album 4, jo encara no he pasat totes

dúlia ha dit...

Jo tinc fotos del jurat, de les coques participants i de la foguera en flames però com estrenava eixe dia la càmera no sé encara com passar-les d'un lloc a altre. Quan puga us les passe. De tota manera, m'ha dit una pardaleta que ens faran arribar al blog unes fotos molt xules d'una festa d'aniversari molt especial. Estarem a l'espera.

rocio ha dit...

Ok a vore ixe aniversari especial de qui es?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.