dimarts, 28 de juliol del 2009

ON ESTIC...???


Ja se que la foto te uns quans anys , pero com de momento no en tinc ninguna altra vos envie esta.
Es molt fácil, com se pot apresiar!!!!
AAAAAAAAAHHH!!! I en agost jo si que menvaig de viatget vos enviare una foto jijijiji.

10 comentaris:

encarni ha dit...

a que jugem, a endivinar aon estas o qui eres? ji,ji,ji.

fanny ha dit...

amiga no li fases cas a esta encarni es veu molt ve que eres tu el que pasa que esta chica el mes llunt k anat es ai al campet del pintor i no sap encara moltve de que va el xoc jeje.jo si que se on es,em pareix que tambe e anat pero no vaix a dir on es.

rocio ha dit...

Si diu que es molt fàcil deu de ser per así Valencia, i amb ixes vistes tan altes... no tinc ni idea. Comença per M???

INMA ha dit...

la veritat es que per a mi no em pasen els anys pues estic igual, sas encarni!!! jajajaja. Amiga, pues clar que as anat tambe.
Rocio estas llunt, pero que llunt, de endivinaro.

rocio ha dit...

tan llunt? pues cambie la M per la NY, millor?

encarni ha dit...

es paris,de fi de curs.i eres inma i com seau donat conter crec que endivinat les dos preguntes del joc,jo,jo,jo.i a part de anar al campet tambe e anat a riola i esta mes junt.ju,ju,ju.una cosa trancas(estefania),barrancas es desi,i qui vos falta?no será pablo motos o sera inma.mira ja esteu les fixaes.pablo motos(inma) amb trancas(fani)i barrancas(desi)ji,ji,ji,ji,ji,ji.......

jajaja ha dit...

i la flipa (encarni)

INMA ha dit...

I a encarni ja li agradaria ser flipy ya per a enjuntarse en mosatros, jajaja.
pos si,Encarni a ensertat, prima anabes masa llunt jajaja.

MADUIXANA ha dit...

CUANT D´AMOR NIA PER AHI SOLT, JAJAJAJAAJA, MARE MEUA ENCARNI VAN A PER TU, JAJAJAJAJA, PERQUE SERÀ? BUENO INMA LA VISTA SERIA MOLT BONICA, PERO JO LA VERITAT NO EN PODRIA ATREVIR A PUJAT AON TU ESTAS, AIXINA QUE EL DONE LES GRASIES PER FERMOS ARRIBAR EIXE PAISAJE DE RAERE TEUA...

dúlia ha dit...

Xe, esta jo també l'haguera endevinada si ho haguera vist abans. És la típica foto de "pujar a la torre" que ens fem tots els guiris quan anem a París. Mira, Encarni, això podries demanar-li al teu home com a regal de l'aniversari que no et posà en el blog (ai mare, si m'agarra David).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.