dimecres, 2 de juliol del 2008

UN ALTRE ANIVERSARI...




I seguim d'aniversari! Avui es compleixen uns quants anyets des que un gran faller i membre de la nostra comissió va aparèixer per primera vegada al nostre món..

Avui, 2 de juliol, el nostre FULGI compleix 25 anyets, un quart de segle ja, xaval!

Moltes felicitats, que passes un gran dia i per molts anys!



Rojuel

7 comentaris:

rocio ha dit...

ixe Fulgi, ixe Fulgi, je¡ je¡
Moltes Felicitats Fulgi¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

FULGI MOLTISSIMES FELISITATS DE PART MEUA I DE LA MEUA FILLA QUE ESTA CAMI DE IRLANDA I LIU HE DIT.
AS EIXIT MOLT FAVORIT, COM SEMPRE ERES UN FIGURA, NO CAMBIE MAI EN EIXE SOMRIURE QUE MOS FAS A TOTS CUANT EL VEGEM. MOLTS BESSETS I MOLTES FELICITAS

Blaiet ha dit...

FULGIIIIIIII!!FELICIDADESS ESTAS FENTE MAJOR A LA CARRERA,PASATEU BE ADEWWWW

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Fulgi. Eres un crack i tot campeón. Espere que els deus ens donen la bonaventura de voret junt a tots nosaltres totes les falles del segle XXI i al meins algunes del segle XXII. Ja quedarem per asajar per al Play back, que enguany el mutxatxo vol que eixim en un numeret i tu fas de conillet de duracel, no em preguntes quin es que no m´eua volgut dir. Bo Fulgi que el fagen molts regalets i que seguixques seguent eixe faller autentic que eres, ademes de una fenomenal persona, encara que no m´haberes tornat mai ni els diners del cupons que en venies, bandoler.
Ah Maduixana saluda a Aida de la meua part, que vaja en cuidao i que seu pasa de categoría en Irlanda.

Mayte ha dit...

Aioiiii, Fulgi ja saps que no es pot parlaR , tu ens digueres el divendres el dia del teu aniversari aixi com qui no vol la cosa i mira per a on , t´ham posat la foto del dia que et vengerem a l´avinguda d´espanaya.
Ai FULGI, no cambies ...
BON ANIVERSARI

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per molts anys, encara que siga amb retard, també de part de Romeu i Mar.

Anònim ha dit...

Amic, Fulgi moltes felicitats en el día del aniversari, estas molt guapot en la foto, referent al comentari del meu compare del play back,ha tengut un erro, el conillet no es de duracel es del conillet de playboy

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.