divendres, 11 de juliol del 2008

SI NO POGUERES VINDRE A L'ÚLTIMA REUNIÓ

Si no pogueres vindre a l'última reunió no te cap importància perquè com tots sabeu ja estem de vacances falleres, però com ara estava un poc avorrida i se m'havia quedat pendent este últim resum, doncs, mira, vaig a fer-lo:
1. Dolores ens informa de com es quedà la festa de la falla de Cervantes de l'inici del seu 50 aniversari. Diu que es quedà molt bé, que hi havia prou gent i que feren molt bon convit. Les nostres representats ho ratifiquen.
2. Com este punt parlava de la foguera i ja ha passat, doncs no cal que us ho diga (Rocío ¿ja has trobat l'euro?).
I ja està tot. Per suposat, férem la nostra aportació xupitera per a la recaptació de la barra i ens despedírem plorant i abraçant-nos i desitjant-nos tots que passem un bon estiu. Desig que des d'ací faig arribar a tots aquells que participen en el blog per activa i per pasiva.
També volia dir-vos que podem escriure de tot allò que se'ns passe pel cap: que se n'aneu de viatge i voleu compartir-ho amb nosaltres, escriviu al blog; que teniu un tema interessant que vos balla pel cap i voleu expressar-lo, escriviu al blog; que teniu mono internàutic, escriviu al blog; que necessiteu diners per a pagar la hipoteca, aneu-se'n de cambrers a la platja...
Ja està tot, que ja estic desbaratant-me. Fins prompte blóguers.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MARE MEUA, DULIA, NO EL FIQUES AIXINA, TIN UNA MIQUETA DE MES ANIMOS, SI TENS MONO DE ESCRIURE EL TEU ARTICLE DE RIGOR EL POTS ESCRIURE,SI VOLS FER ALGUN COMENTARI, EL POTS ESCRIURE, PERO NO TEN VAGES DE CAMBRERA A LA MAR QUE A MES DE CALOR NO TINDRIES TEMPS DE ENTRA EN EL BLOG,JAJAJJAJA, BUENO ES BROMA, SABEM QUE ENS TIRARAS DE MENOS, PERO MOSATROS A TU TAMBE, FINS PRONTE REDACTORA OFICIAL DE REUNIONS,JAJJAJA BON ESTIU

Cuenca ha dit...

PODRIEM FER REUNIONS DE ESTIU. COM FAN LES ESCOLES JA , ES BROMA PERO ,,,,,,,,,HARA TENIM QUE VIURE EL ESTIU I FER ESCURSIONS PER AHI.QUE NI HAN MOLS POBLES EN FESTES ..

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.