dimecres, 2 de juliol del 2008

DE NOU AGERMANATS....

Com sabeu la Festa d'Agermanats 2008 està agafant forma gracies a les reunions setmanals que fem tots els membres del Comité Organitzador. Ja sabem la data exacta de la Festa, dissabte 4 d'octubre, el programa de festes esta quasi perfilat, els beneficis aniran aquest any destinats a l'Associació contra el Càncer, les xarangues ja estan contractades, l'orquesta Titanic tambè...

I ara vosaltres es preguntareu que falta????? Pues falten moltes coses. Per exemple tenim empreses que ja han entrat en el patrocini de la festa i altres que han entrat com a colaboradors al cartell. Si conegueu algú que vol ajudar a portar endavant aquesta gran festa i al mateix temps es fa propaganda a la seua empresa o xicotet comerç i damunt posa el seu granet d'arena per ajudar als malalts de càncer, teniu dos opcions: la primera posar-se en contacte amb la persona encarregada d'Agermanats en la vostra comisió i que ella vos informe o la segona opció, entrar al blog d'Agermanats i a seua la dreta teniu el dibuix d'un sobre on pulseu i ens podeu preguntar el que siga al nostre correu. Ja sabeu si vos agrada la Festa Fallera podeu AJUDAR!!!!

Altra cosa que falta es l'explotació i dinamització del nostre blog:

http://www.agermanats.blogspot.com/

A partir d'ara anem a posar-nos les piles, vos demanem que entreu i vos mantindrem informats de les ultimes noticíes relacionades en la Festa. Sense anar més lluny hui hem penjat l'article d'Agermants que ha eixit en l'última edició de Falles tot l'any. Hem creat un foro on pots entrar, comentar i donar-nos idees per millorar. Hem creat una secció on anirem penjant articles de fallers de diferents comissions que ens contaran les seues vivències en Agermanats 2007, si tú vols pots escriure tambè un article sobre això i enviar-lo al nostre correu.

Per ultim i no per això menys important, altra cosa que faltava i aquest any hem agafat en temps es el tema del tickets. A la reunió d'ahir es repartirem als representant de cada comissió els tickets. Es a dir, si vols vindre a la festa els tickets ja estan a la venda, només tens que demanar-los al representant de la teua comissió. La data limit per adquirir-los és el 26 de setembre i el seu preu és de 16 euros.... A QUE ESPERES A COMPRAR-LOS?????????


San-Vala

8 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Having fun reading of your blog.


berto xxx

Anònim ha dit...

MOLTES GRASIES PER LA INFORMASIO, JA QUE AL MENYS JO ENTRE ALGUNA VEGA, PERO LA VERITAT ES QUE TINC COM A FAVORIT ENTRAR EN ESTE BLOG, EU SENC, PERO NO DEIXARE DE VISITARLOS, I GRASIES TAMBE PER LA INFORMASIO EN LO QUE ES REFERIG A LA MARCHA DE LA ORGANITSASIO, I COM NO DE LA VENDA DE TICKETS...FINS PRONTE CORRERE LA VEU ALS QUE NO SOLEN ENTRAR....GRASIES PER LA VOSTRA LLABOR,,,

Anònim ha dit...

Moltes gracies SAn Vala per informarmos de com es desemvolupa tot al voltant de la festa d´agermanament.Gracies a tu i totes aquelles persones del mon faller que desinteresadament esta fent un esfors i sacrifici per tirar endavant esta bonica festa. Ojala estigam tots a la vostra altura i pogam respondre tot el mon faller de igual manera qwue vosaltres, si aso ocurris, que creec que si, la festa será una pasada, com la del any passat, que encara que el temps no acompanya la festa fou tot un exit, i enguany anem a repetir. Enhorabona per anticipat.

Mayte ha dit...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, San-vala tu per açi , ahi mare , que gracia , jo ja tinc ganes de que aplegue, l´any passat no vaig poder estar per estar de viatge i no saps el mal rotllo que tenia eixe dia ,pero egoistament, mira com pva ploure per açi i no per a on jo estaba pues mira com diuen:
" OJOS QUE NO VEN CAGUERA QUE XAFES " ....
Rocio eres tu nostra representant o que?
Jo ja la vuic,

Mayte ha dit...

Jo ja la vuic no siga cosa que hem quede sense ella o fins i tot m´arrepentixca,ejjejejeje

rocio ha dit...

Moltes gracies San-Vala¡¡¡

Els tikets els tindra Juanet o la ROja¡¡¡ però de segur que hi han per a tots, han fet 1.500 tikets i si fa falta em fem mes... serà per tikets.

Cuenca ha dit...

PERSONALMENT M´AGRADA MOLT TOT LO QUE ESTIGA RELACIONAT AMB MON FALLER ETC,,PORTAR AL FI UNA FESTA CON AQUESTA COSTA MOLT , I DIR VOS QUE NI HA QUE APOLLARLOS A TOTS ELLS PERQUE NO PERGEN LA ILUSIO,,,,, EN EL ANY PASAT JO NO VACH PODER ANAR PER MOTIUS MOLT CHULOS VACH SER PARE PER SEGONA VOLTA. ,.I ESTE ANY EL DIA 3 D OCTUBRE FARA UN ANYET...I SI NO PASA RES ANIREM A LA GERMANAMENT..... MOLT BE PER TOTA LA INFORMACIO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.