dimecres, 16 de gener del 2008

TORNANT A LA RUTINA

Bon dia a tots, lectors, lectores, amics, amigues, fallers, falleres… Ja estic ací de nou, per fi!

Hem gaudit de les festes nadalenques en família i de la nitvella amb els amics, hem escrit la carta als Reis Mags i hem esperat el dia 5 a vore si ens duien allò que havíem demanat. Ja podem dir que s’han acabat les vacances nadalenques, tornem de nou al curro, intentant aclarir-nos en mig de dos mil papers, intentant posar-nos al dia i sofrint el síndrome postvacacional, almenys aquest és el meu cas.

Però la tornada a la rutina te també la seva part positiva, que es reinicia l’activitat fallera. La gent torna a escriure als blogs, torna a les reunions de la falla (el divendres ja no érem els quatre gats de les 2 setmanes anteriors), es reanuden els assatjos de playbacks i sainet, la gent ultima els decorats... Si, ja estem a la recta final, les falles estan ací!! El Ral·li, la cavalcada del Ninot, les paelles del sindicat... ja estic aborronada... Com diria el meu amic, ara el rulo ja no para!!!
Com be sabeu, avui és el nostre torn al concurs de Play Backs al centre Bernat i Baldoví. Els nostres xuquerets, un any més aniran a per totes. A hores d’ara, ultimant els preparatius, tant els i les veteranes com els i les de recent incorporació deuen estar excitats/des, nerviosos/es, desinquiets/tes o com vulgueu dir-li. Des d’ací volem agrair-los el seu esforç a l’hora de representar-nos, sabem que és un tema costós que comporta molta obligació i alguna que altra discussió i animar-los, que de segur que ho fan d’allò més be, encara que ja sabem que el llistó està molt alt... Igualment hem de donar les gràcies a tots els artistes que han fet i muntat els decorats i tota la gent que s’encarregarà del maquillatge, la presentació, il·luminació, etc. aquesta nit. Esperem que tot ixca perfecte, que a la gent i al jurat els agrade i sobretot, que disfrutem molt del moment, tant la gent que balla com els que estarem allí per animar-vos.


ÀNIM XUQUERETS!!


* article de la Rojuel

3 comentaris:

rocio ha dit...

Esa Rojuel, quant de temps, la veritat es que es nota que la gent va acoplant-se la faena, portavem una temporadeta ausents... alguns perque asi estava la May per informar-nos els dies que podia.

Ens veguem esta vesprada¡¡¡

Mayte ha dit...

Be esta be,Rojuel,tota la rao tens ...avore si ara ens fas aço mes asubint que ara no sera per que no hi han idees,aixo ja esta ahi,kari.... i hi ha que segir informant a la gentola,jeejejejej

Anònim ha dit...

MOLT BE ROJUEL, A LES HORES YA EM PASSAT EL PRIMER TRAGO LA MOSTRA DEL PLAYBACK, LO PROXIM ES EL SAINET, QUE NO SOM TANTA GENT PERO QUE SE QUE VOS AGRADA A TOTS PER LO QUE VOS DEMANE DESDE ASI, ALS VOLUNTARIS LA AYUDA EN EL DECORAT I ELS ANIMOS PER A DURO A FI.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.