dissabte, 12 de gener del 2008

A " TELE SUECA " ......


9 comentaris:

Mayte ha dit...

Jo no men perc cap, he anat a el que puc al centre Bernat i Baldovi i el que no a la tele i la veritat que aço esta posant-se a nivell molt alt

Anònim ha dit...

YA EU CREC MAYTE, CADA ANY ES MES DIFISIL, I ES PER LO QUE ES DEMANE A LES NOSTRES ARTISTES I NO ES JUBILEN EN MOLS ANYS , PUES TENEN LA RESPONSABILITAT DE PREPARAR A LES QUE ESTAN ASCOMENSANT, YO LA VERITAT PER LA FAENA NO EU PUC VORE, I DAMUNT AON ESTIC VISQUENT NO LA PODEM AGAFAR EN CARA QUE SIGAM DE SUECA, ES UN LLASTIMA. EL UNIC DEFECTE QUE TROBE ES QUE FALTA FICAR EL HORA. BUENO CONFIE EN QUE VOSATROS MEU CONTEU COM SAN QUEDAT LES ALTRES FALLES....

Anònim ha dit...

YA QUE SENGONS MAN DIT NO COMENSA A LES 21 HORES EN REALITAT.... YA MEU CONTAREM....

Anònim ha dit...

el millor invent que ha fet sueca tv, retransmitir playbacks i teatre, faltaria que retransmitira les presentacions falleres, ¿que us pareix?

Mayte ha dit...

per mi ok,a lo de retrasmiitr les presentacions ,seria un "PUNTAZO"per que la veritat per al que fan de normal...

Anònim ha dit...

NO ESTARIA MAL YA QUE ES UN ACTE QUE IMPLICA A TOT EL POBLE DE SUECA, I QUE NIAN MOLS QUE PER CIRCUNSTANCIES NO POT ANAR A VORE LES DEMES PRESENTACIONS A MES LA GENT QUE NO ES FALLERA D´AQUESTA MANERA VORIA QUE NO SOLS ES LA MATEIXA SEMANA FALLERA. ..

Anònim ha dit...

maduixana quanta raó que tens, en lo que dius de la gent que no es fallera, encara hi ha que li molesta que es facen coses de falles fora de la setmana fallera, molta sort que tingau demà en el playback.

Anònim ha dit...

el que espere de sueca tv, que quan retransmitixca els actes de la setmana fallera com la cabalgata i les ofrenes, que ho filme millor que l'any passat, ja que pareixia que anavem corrent.

Anònim ha dit...

YO CREC QUE ENGUANY EU FARAM MIJOR PUES SEGONS M´AN COMENTAT NIAN MES CAMERES, I LA EXPERIANCIA DE ANYS ANTERIORS ELS VALDRA DE MOLT....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.