dijous, 10 de gener del 2008

A on estas , Gemmeta?????


8 comentaris:

Mayte ha dit...

Gemmeta que es de tu???,no vejem que ens visites per açi?,no sabem res de tu??,per a on pares???

Gemmeta no he tengut un altra foto per posar,l´ultima vegada que jo elvaig vore tenies el pel curt i eres morena,no es que haja donat moltes pistes en aquesta foto pero per si algu sap algo d´ella,o la vejeu per açi,ja ho sabeu???

elsa ha dit...

Jo si q la veig,el divendres passat vaig quedar en ella i anarem de soparet...Esta un poc desengantxa pero la faena mana....Ara quant vinguen falles la vorem mes i en pleno apojeo com sempre,q ella en ixes fexes no fallla...jejejej

Anònim ha dit...

la gememeta on estaaaa??on esta la gememtaaaa???nou singel pa falles..jeje.gema ves posante en forma ke ya estan ai les falles:preparados listos... jajajaj.
adewwww...

morales ha dit...

es veritat, que es de Gemma? No entra en la web, no se li veu el pel per el carrer, no es conecta al messenger, no envia correus.... Gemma ens preocupes!!!

rocio ha dit...

on esta la mami-blog? es de veres desde l'any pasat no se res d'ella. Que algu l'avise per a que ens salude.

Eva ha dit...

Hola, hola!!! jo si que se que li pasa!!!!!!!!je,je,je a que si gemmeta??? el meu amigacho li lleva massa temps!!!ja,ja,ja

Anònim ha dit...

temps te xa totes...

Anònim ha dit...

Era brometa...gemmeta torna!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.