dijous, 1 de desembre del 2011

LA XÚQUER VIATGERA









¡Hola, hola! Després de la setmana fantàstica de les "catalines" he decidit fer-li cas a la nostra bandera que porta ja uns mesos preguntant-me quan eixirà ella en el blog. Doncs bé, hui ha arribat el moment.



La nostra Xúquer viatjà este estiu a Eslovènia i es va voler fotografiar a l'entrada d'unes coves impressionants i súper grans on et passejaven en un trenet per a poder vore-les bé sense perdre't ni cansar-te, i on la temperatura era de 10º (molt agradable per al mes d'agost). Ací la teniu amb Rosàrio i amb mi en la primera fotografia.

La segona fotografia és la que més m'agrada perquè va insistir la bandera xuquerera a fer-se la foto davant de "la picota". Segur que tots heu sentit l'expressió "estar en la picota" i la picota és exactament això que tenim darrere: era una columna on lligaven a delinqüents durant tres o quatre dies durant els quals tots aquells que passaven podien fer-los o dir-los el que volgueren: des d'insultar-los fins a escopir-los o tirar-los pedres. Açò va ser ja en territori croata.

I, finalment, després d'una setmana per ahí, patint calor i cansament, la nostra bandera es mereixia un descans i arribà a la piscina de l'hotel, s'agarrà una hamaca i no es va menejar d'allí en tres dies. I d'eixa situació és l'última foto que us mostre.

La vaig deixar descansar perquè, encara que ella no ho sabia, encara li quedava una altra escapadeta que fer. Però això us ho contaré en un altre article.

Que passeu un bon dia i fins demà, si veniu.

8 comentaris:

Esther ha dit...

Ale corredora, tu no pares en torreta......jajajajja!!!!

Uetxo ha dit...

Ell collo ni wily foc viaja tant !!!!! Bonico i curios

Nelo ha dit...

T'ho mereixes. Ara ja t'he descobert. No és el ioga el que et dóna la felicitat que ens transmets, sinó les experiències i els canvis d'aire.
Gràcies per portar-nos a la falla al complet amb la bandera. D'alguna manera he sentit que estava allí. Seré tonto, amb que poquet em conforme.

dúlia ha dit...

Crec que no tens res de tonto. Més bé al contrari: s'ha de ser molt intel.ligent per saber ser feliços amb el que tenim. Espere que tu ho sigues molt perquè també t'ho mereixes.

cuenca ha dit...

avoren que fas per paris eeeeeeeeeeeee BON BOYAGE

MADUIXANA ha dit...

QUE XULO, I EN VERITAT DULIA ENS HAS FET VIURE JUNT A LA NOSTRA BANDERA VIATJERA LO QUE VOSATROS TAMBE EU VIXCUT. MOLTES GRASIES PER DEIXARMOS DISFRUTAR D'EIXES SENSACIONS.

dúlia ha dit...

Cuenca, que ja estic ací. Al divendres vos ho conte tot. Que passes un bon dia.

Martí ha dit...

Molt be Duli, espere que la bandera corredora no es canse i viatge tambe a "Pagui". Fes fotos Duli i que seu paseu de lo mes be tu i la bandera.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.