dilluns, 12 de desembre del 2011

FOTOS DE NADAL

XUQUERETS I XUQUERETES ARA QUE S´ACOSTEN ELS NADALS, ENS AGRADARIA QUE ENS ENVIAREU UNA FOTO EN LA QUE APAREGA ALGUN XUQUERET JUNT AL PARE NOEL O JUNT ALS REIS MAGS, TAMBÉ POT SER JUNT A ALGUNA COSA QUE ENS RECORDE A LA FESTA NADALENCA. LA FOTO SERÀ PUBLICADA I TOTS PODREM COMENTAR LES CARES DELS PARES NOELS, DELS REIS MAGS I DE TOT ALLÒ QUE ENS RECORDE ALS NADALS.
QUE PASSEU UN BON NADAL.

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLT BONA IDEA AIXINA LA GRAN FAMILIA XUQUERERA EN ESPIRIT NADALENC..... BONES FESTES A TOTS

dúlia ha dit...

A mi també m'agrada la idea. Ara buscaré alguna cosa, encara que crec que no tinc res semblant a això.
I, per cert, Inma, si has sigut tu la que ha desbaratat el blog, fes el favor de deixar-lo com estava que aixina resulta molt estresant de llegir. I si no has sigut tu, doncs res, ja vorem si s'arregla.

INMA ha dit...

buffffffff no se si e sigut yo o que.no e tocat res que yo sapia

Martí ha dit...

singupels singupels singupels yus, nanana na nanaaaaaaaaaaa..., es la canso de arma letal (letal guipon per als puristes anglesos, eh Carla?), que es en nadal. una peli molt enttranyable i nadalenca com ja no ne fan. Felicitats per a tots, salut, pau, bones festes i menjeu sense fer putjar el colesterol, que no estem per a sustos. Ah, i fiqueu fotos.

fanny ha dit...

inma tu sempre tocant lo que no tens que tocar mira que teu tinc dit ara no digues que tu nosas res pk segur que tens algo que bore.bon nadal per a tots i feu el favor de no fartar tant que la presentacio esta al caure i els trajes no entraran.jejeje.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.