dimarts, 13 de desembre del 2011

AVÍS PRESENTACIÓ

BON DIA XUQUERETES GRANS I MENUDES,
EM DIRIGEIXC A VOSALTRES, EN NOM DEL PRESIDENT, PER A COMUNICAR-VOS QUE TOTES AQUELLES FALLERES I FALLERETES QUE ESTIGUEN INTERESSADES EN EIXIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ, QUE VOS RECORDE QUE SERÀ EL PROPER DIA 14 DE GENER, HAUREU D'APUNTAR-VOS AL CAU ABANS DEL DIA 3 DE GENER, I L'ENCARREGADA D'AQUESTA TASCA SERÀ BIENVE.

EL MOTIU D'HAVER D'APUNTAR-VOS ABANS ÉS QUE, COM TOTS BÉ SABEM, ESTEM EN ÈPOCA DE CRISIS, I PER TANT HEM D'INTENTAR ESTALVIAR DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE, PER AIXÒ NOMÉS ES COMPRARAN ELS RAMS DE LES FALLERES I FALLERETES APUNTADES FINS A AQUEST DIA, AMB AÇÒ S'INTENTA NO COMPRAR MÉS RAMS DEL QUE ES NECESSITEN PER A DESPRÉS HAVER-LOS DE TIRAR.

PER TANT I RESUMINT:

--- DATA LÍMIT PER A APUNTAR-SE A LA PRESENTACIÓ 3 DE GENER
--- QUI NO ESTIGA APUNTADA FINS A AQUEST DIA NO TINDRÀ RAM EL DIA DE LA PRESENTACIÓ
--- PER A APUNTAR-SE DIRIGIR-SE A BIENVE QUE JA SABEU QUE ES TROBA AL CAU TOTS ELS DIVENDRES A PARTIR DE LES 20:00H, MÉS O MEYS.


myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.